Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
Zdecydowanie! Recast czarów nekromantycznych i drakenhoffa wymyśliła jakaś zdecydowanie normalna osoba, w darze dla innych, równie normalnych, osób. Tak tak, masz rację.Bo na tym mial polegac battle "wyjsciow" bo może codexy pisane sa dla normalnych ludzi a nie nas, polaków, wymaksowanych PG
Uerph.
Ja to widzę tak :
-Smok
-jakieś zabezpieczenie przeciwko magii (2 x caddy ,możne dziewki jakiemuś banerkowi albo przedmiotowi styknie jeden )
-z corów to marauderzy na konikach + jakieś psy (3 x maraderzy + 2 x psy ...? więcej chyba nie wejdzie a możne )
-speciale to 3-4 kawy (można pokusić się o oddział DO ,ogrów badz troli )
-z rarów to pewnie 2-4 spwany no chyba ,że starczy na helke/helki
Jak dla meni taki układ jest okej ,mam tylko cicha nadzieję ,że będzie to grywalne PRZYNAJMNIEJ na poziomie starego chaosu
-Smok
-jakieś zabezpieczenie przeciwko magii (2 x caddy ,możne dziewki jakiemuś banerkowi albo przedmiotowi styknie jeden )
-z corów to marauderzy na konikach + jakieś psy (3 x maraderzy + 2 x psy ...? więcej chyba nie wejdzie a możne )
-speciale to 3-4 kawy (można pokusić się o oddział DO ,ogrów badz troli )
-z rarów to pewnie 2-4 spwany no chyba ,że starczy na helke/helki
Jak dla meni taki układ jest okej ,mam tylko cicha nadzieję ,że będzie to grywalne PRZYNAJMNIEJ na poziomie starego chaosu
Z tego co narazie widać to mi się armia podoba tylko przez brak lataczy, żadziej będzie chyba wystawiany smok, bo co zdejmie najniebezpieczniejsze maszyny?
Myślę nad czymś takim:
Lord na jakimś dem. mouncie
Exalt bsb na steedzie
2x Caddy
3/4x 5 Psów
2x 5 Maruderów
2x 5 Knightów
2x 5 Chosenów
War Shrine
Choseni szli by swoim tępem środkiem i dostawali prezenty od shrine'a. Reszta jechałaby do przodu, tylko z najmocniejszymi celami czekając na chosenów.
Myślę nad czymś takim:
Lord na jakimś dem. mouncie
Exalt bsb na steedzie
2x Caddy
3/4x 5 Psów
2x 5 Maruderów
2x 5 Knightów
2x 5 Chosenów
War Shrine
Choseni szli by swoim tępem środkiem i dostawali prezenty od shrine'a. Reszta jechałaby do przodu, tylko z najmocniejszymi celami czekając na chosenów.
szli ,szli ,szli i nie doszliChoseni szli by swoim tępem środkiem i dostawali prezenty od shrine'a. Reszta jechałaby do przodu, tylko z najmocniejszymi celami czekając na chosenów.
Ja się jeszcze zastanawiam nad Daemon Prince Zobaczymy tylko jaki będzie miał zestaw giftów
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
A strzelanie jakie w nich ?
eeeeeeee po prostu zastrzelilo albo rzucilo jednego dobrego fireballa - ot tyle sa warci.
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
No wlaśnie, co to za rozpiska więc...
a 3ci core?
nie do minimalnych, teraz tez tak jest
A ja nienawidzę ludzi, którzy mają mentalność niemowlaka, jeżeli chodzi o pojęcie prostej rzeczy - NA TURNIEJE NIE WSZYSCY JEŹDZIMY DOSTAWAĆ BATY. Niektórzy lubią sobie od czasu do czasu wygrać. W domu, towarzysko to można sobie zrobić rozpę na tylko na 50osobowych klockach marud i jednym herosie.
Uerph.
-.- No to faktycznie lepiej jechać i spotkać dziesięc tysiecy identycznych rozpisek mmm.... miodzio.. lepiej pokazać, że się umie grać i nie grać na samograjach albo temu podobnych rozspikach tylko na inny, oczywiście nie każdy musi tak uważać
Idź, zwyciężaj hordami maruderów i warriorów. Z niecierpliwością oczekuję na wspaniałe osiągi i pierwszego zawojowanego mastera.
Zresztą, dobre sobie, samograj w chaosie kawaleryjskim. Ta joj. W którą stronę on sam gra? Nie wiem, z kim i z czym tyś grał, że odniosłeś takie zdupy wyjęte wrażenie.
Zresztą, dobre sobie, samograj w chaosie kawaleryjskim. Ta joj. W którą stronę on sam gra? Nie wiem, z kim i z czym tyś grał, że odniosłeś takie zdupy wyjęte wrażenie.
Uerph.