ARENA 2008 "Turniej im. Łukasza Krawczyka"
arena 2006 -uzbrojony w gumowe rękawice po ramiona, w gogle i trzonek łopaty budziłem gubego
arena 2007-wszyscy wiedzą, a mianowicie masełko
arena 2008- na pewno wymyślimy również coś oryginalnego więc jak najbardziej wpadać bo bedzie turniej jakich mało, będziecie mieli okazję spotkać tego Wspaiałego Skavena z forum (czyli mnie) i jak to wszyscy czynią zapytać "To ty jestes ten Skaven z forum?"
Poza tym przewidujemy mega niespodziankę dla której niektórzy są w stanie zrobić bardzo wiele, ale nie zdradzę szczegółów tylko wszytskiego się dowiecie na miejscu, a kto nie przyjedzie ten dużo straci, moge powiedzieć tylko ze kilku graczom wyjazd na arenę strasznie się opłaci i nie koniecznie będa to gracze z topa.
Wiec na prawdę zapraszamy bo warto
arena 2007-wszyscy wiedzą, a mianowicie masełko
arena 2008- na pewno wymyślimy również coś oryginalnego więc jak najbardziej wpadać bo bedzie turniej jakich mało, będziecie mieli okazję spotkać tego Wspaiałego Skavena z forum (czyli mnie) i jak to wszyscy czynią zapytać "To ty jestes ten Skaven z forum?"
Poza tym przewidujemy mega niespodziankę dla której niektórzy są w stanie zrobić bardzo wiele, ale nie zdradzę szczegółów tylko wszytskiego się dowiecie na miejscu, a kto nie przyjedzie ten dużo straci, moge powiedzieć tylko ze kilku graczom wyjazd na arenę strasznie się opłaci i nie koniecznie będa to gracze z topa.
E tam, ja tylko dla was ludki malujeUndead84 pisze:Kurde Skaven ....aż na odległość bije od ciebie ta nieokiełznana skromność....;p
Zaprosiliście Terrę Patrick ??Skaven pisze:
@Slaneszu
Ja mam chyba tyle skinków z tym ze niepomalowane a nie wiem na ile zależy ci na pkt za malowanie.
@Zylas
Ona przy tym to nic. Powiem tylko ze tak na prawdę uzależnione jest to od ilości osób im bedziue więcej tym niespodzianka bedzie wieksza, więc dobrze radzę bierzcie kogo się da
Ja mam chyba tyle skinków z tym ze niepomalowane a nie wiem na ile zależy ci na pkt za malowanie.
@Zylas
Ona przy tym to nic. Powiem tylko ze tak na prawdę uzależnione jest to od ilości osób im bedziue więcej tym niespodzianka bedzie wieksza, więc dobrze radzę bierzcie kogo się da
Mam pytanie i prosze o konkretną odpowiedź:
chodzi o spanie dla ludzi spoza Krakowa i to takich co nie pójda do znajomych.
Czy na 100% jest nocleg na sali? To jest ta sama sala co gramy?
Czy na 100 % jest załatwiona mozliwość noclegu w pokojach przy sali i ile taka przyjemność na 100% kosztuje?
chodzi o spanie dla ludzi spoza Krakowa i to takich co nie pójda do znajomych.
Czy na 100% jest nocleg na sali? To jest ta sama sala co gramy?
Czy na 100 % jest załatwiona mozliwość noclegu w pokojach przy sali i ile taka przyjemność na 100% kosztuje?
Chętnie pożyczyłbym od jakiś wspaniałomyślnych ludzi jak największą ilośc ghuli, do tego łacznie 8 wraithów XD
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie martw się plewo ja przyjadę:)Malal pisze:Gdzie lista zgloszonych?
Proszę mnie dopisać na listę zgłoszonych, rozpę doślę na dniach.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Czy jakaś łaskawa dusza byłaby w stanie przekimac ekipę z poznania w piątek wieczor? Jeszcze ustalamy dojazd, ale jest opcja na bardzo komfortowy dojazd 16.00-22.40 w piatek, wówczas na legalu lekkie chlanie w piątek wieczór i na swieżo rano na turniej...ale do tego fajnie byłoby gdyby komus nie przeszkadzalo towarzycho poznaniaków
Oczywiscie rewanz piwny zapewniony, oraz możliwośc zrobienia dokadnie tego samego u nas
Oczywiscie rewanz piwny zapewniony, oraz możliwośc zrobienia dokadnie tego samego u nas
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Malowanie i lista zgloszonych bedzie popoludniu.
Jesli chodzi o malowanie to moge juz powiedziec, zebyscie zadbali o WYSYWIG i staranne pomalowanie armii i bedzie dobrze.
Nocleg na sali jest jak co roku, pokoje rowniez (cene sprawdze na popoludnie).
Chlanie i nocleg w piatek zapewniamy, ale dajcie nam znac wczesniej (nie w piatek!) ile to bedzie osob i co chca robic, zebysmy mogli to zorganizowac.
Jesli chodzi o malowanie to moge juz powiedziec, zebyscie zadbali o WYSYWIG i staranne pomalowanie armii i bedzie dobrze.
Nocleg na sali jest jak co roku, pokoje rowniez (cene sprawdze na popoludnie).
Chlanie i nocleg w piatek zapewniamy, ale dajcie nam znac wczesniej (nie w piatek!) ile to bedzie osob i co chca robic, zebysmy mogli to zorganizowac.