imperialny TT
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Miodzio, bardzo ładne, modele utrzymane w jednej tonacji bardzo mi się podobają;)
w kapitanie nie podchodzi mi oko i blizna - oko z definicji przez czarną obwódkę a blizna wygląda na niedokończoną jeszcze. reszta modelu cudna - <napis na flaszy mnie rozwalił>
Ouriderzy też trzymają poziom, pozostałe fotki z niewiadomych przyczyn nie otwierają mi się
Ouriderzy też trzymają poziom, pozostałe fotki z niewiadomych przyczyn nie otwierają mi się
W kapitanie przydały by się głębsze cienie skóry, załagodzenie przejść na metalikach, fajna jest butelka
Za to outriders wyglądają cót-mjut, reszta się nie otwiera
Za to outriders wyglądają cót-mjut, reszta się nie otwiera
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
jako że już się otwiera to kolejna opinia - na hangunerach bprzydało by się więcej bieli - tak wyglądają jakoś tak...(teraz będzie dziwne określenie) ślisko
Jaki miał być kolor ubrań handgunnerów, bo na zdjęciu wygląda jak bleached wpadający w żółty albo snakebite? Jedyne co mi na większości Twoich modeli nie pasuje to miejscami zbyt ostre przejścia i czarne obwódki wokół oczu. Wiem że to najprostszy sposób na zrobienie wrażenia cienia, ale mi jakoś nie przypadł do gustu. Reszta jak najbardziej ok, gratuluję! Mi malowanie niestety idzie duuuuuużo wolniej. Pewnie za bardzo się bawię.