Tomb King & Tomb Prince
Moderator: Shino
latanie to też oznacza uziemienie szefa liczy, poza tym co to za z którego nie można szarżować.
ale w sumie to zależy od armii.
Tomb king jest świetny na piechotę, na rydwanie i jako latający komandos. Zawsze jest dowódcą mojej armii bo daje jej straszne bonusy do rozpiski plus jet jednym z największych twardzieli w Battlu.
ale w sumie to zależy od armii.
Tomb king jest świetny na piechotę, na rydwanie i jako latający komandos. Zawsze jest dowódcą mojej armii bo daje jej straszne bonusy do rozpiski plus jet jednym z największych twardzieli w Battlu.
- dziekanotr
- Wodzirej
aha, czyli na odzial , w ktorym sie znajduje tez moze, to dobrze dziekuje to rozumiem ze KING z destroyerem oraz collarem jest jak najbardziej dobra inwestycja ?
Fakt, samemu nie daje rady, musi mieć cokolwiek co się będzie sypało za niego, ew cos co ma czempiona zeby w pierwszej turze gdy te wszystkie koksy maja przezuty puscic na czelendz
albo cos co doda statica do walkiFakt, samemu nie daje rady, musi mieć cokolwiek co się będzie sypało za niego,
i zauwaz, ze typo z flara (latajacy) dziala inaczej jak z kosiarka on zabija koksow z przerzutami jesli maja tlyko 2 woundy jesli wiecej to jeszcze naczej musisz go chowac od combatu bo ma flaila a nie dwuraka
kinga z dwurakiem i 5w uzywasz na przetrzymywanie z kolei takich typow wiec on spokojnie przyjmuje challenge'a najlpiej w 2 turze walki i stoi
przenioslem posty z pytan odnosnie zasad bo tu sa ich miejsce. nie spamowac tam. a ja gram na latajacym kingu z FoS i nie narzekam
- Mefistofeles
- Falubaz
Ostatnio usilnie się zastanawiam i nie mogę wymyśleć dobrego zestawy dla princa w piechocie.
toteż pytanie: Jakie są waszym zdaniem najlepsze przedmioty dla Tomb Prince'a?
A, takie pytanko... Skorpion armor prócz cierpienia z połowy CR i havy armor coś jeszcze daje?
toteż pytanie: Jakie są waszym zdaniem najlepsze przedmioty dla Tomb Prince'a?
A, takie pytanko... Skorpion armor prócz cierpienia z połowy CR i havy armor coś jeszcze daje?
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
Ja zawsze lubiłem go w zestawieniu z :
E.shield ,collar and -1A
E.shield ,collar and -1A
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
Często ubieram TP tak:
armour of the age, -1A, great weapon
armour of the age, -1A, great weapon