Galeria Druchii

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SMOK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: SMOK »

Jak dla mnie ma za małe skrzydła, przy takiej masie i obciążenu nie dały by rady go unieść. Poza tym daje radę ;)

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

jak ktoś się pisze na tego smoczusia, mogę ściągnąć ale kasa z góry i rozliczenie w dolarach - jeśli paczka wpadnie na cło należy liczyć się z +27% ceny i oczywiście dochodzi przesyłka na terenie kraju
(w Sindarionie go nie będzie - nie jest z metalu :? )
Obrazek
Obrazek

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Czyli razem wychodzi około 250zł?

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Smok z przesyłką z USA 97 USD -> po kursie -> 2,4 PLN = 232,8 PLN
+ cło i vat to jakieś 296 PLN + pocztowa opłata celna jakieś 15 PLN to już 310 PLN i wysyłka na terenie kraju chyba około 10 -> razem ~320 zeta
w kosztach jest jeszcze opłata dla agencji celnej (90-250 PLN w zależności od agencji i przesyłki) ale przy ściąganiu na własną rękę nie ma potrzeby wypełniania SAD itd.
vatowaniu i cleniu podlegają przesyłki o wartości powyżej 20 USD, w praktyce jest to trochę widzimisię celników - znam wiele przypadków kiedy bez clenia przeleciały dość drogie przesyłki ale przy wartości w pobliżu 100 USD i paczce wielkości smoka będziesz miał raczej szczęście jeśli paczka nie wpadnie na cło. Mimo to doradzam ryzyko, czyli ściąganie samodzielne - jakaś stówa różnicy...
Obrazek
Obrazek

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

300zł za figurkę to całkiem niemało. Poczekam albo na nagły przypływ gotówki albo aż się trafi na allegro (o ile to nastąpi).

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

i tak i nie - jeśli dolar do końca roku wróci na 3 zeta będzie już tylko drożej... :cry:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Koncepcja zajebista tylko te skrzydła ;/
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
duck83
Mudżahedin

Post autor: duck83 »

i Draich ;)

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

o ile nie jestem fanem nowych jaszczurek GW o tyle kolorystyką, zarówno coldów jak i pancerzy czuję się zainspirowany

Obrazek

przechodniu wejdź i kliknij
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Wybrałeś właśnie zestaw kolorów na moje nowe DE. :D

Awatar użytkownika
ZigZag
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: ZigZag »

Troche jak oskubane kurczaki, ale fajne :)

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Rycerze spoko ale jakoś te czerwone gady to już trochę naciągane. A nie ma ktoś zdjęcia hydry ,w mniej więcej takiej kolorystyce, bo właśnie myślałem nad czymś podobnym dal niej i chętnie bym zobaczył czy warto.

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

czerwonej hydry nie mam, moja jedynie łebki ma czerwone ale pomysł w sumie interesujący

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Myślałem o czymś właśnie w stylu tamtych coldów czyli czarna z czerwonymi łuskami. Tylko nie wiem jak dokładnie rozplanować kolory bo ta nowa figurka ma łuski w zasadzie tylko na grzbiecie no i powiedzmy na głowie i wtedy może zrobić przejście od czerwieni na grzbiecie do czarnego na podbrzuszu albo odwrotnie...Ewentualnie fiolet zamiast czerwieni...Kombinuje jakby to miało wyglądać ale chyba jak nie spróbuje to się nie dowiem :)

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

wciągnij hydrę z Warlorda - ona ma łuski wszędzie (stara reaperowa hydra z Lerny ma płytki)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Wybrałeś właśnie zestaw kolorów na moje nowe DE. Very Happy
W koncu przechodzisz na wlasciwa strone Siweusz ;)

A jak czerwony to ja bym to widzial w troche ciemniejszym odcieniu jakos jeszcze

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Nie chciałbym zbyt podobnych do moich HE, ale rozważając schemat kolorystyczny doszedłem do wniosku, że musiałbym zostać przy tym. (nie chcąc kopiować armii z naszego klubu) :wink:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Nie podoba mi się taka czerwień. Jak patrzę na Coldy to się czuję jak na kurzej fermie.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Nilgar pisze:wciągnij hydrę z Warlorda - ona ma łuski wszędzie (stara reaperowa hydra z Lerny ma płytki)
gdzie mozna nabyc to cacko? :]
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ