"Nemo est casu bonus" 25.10.2008 Toruń
pytanko, czy dopuszczone sa przedmioty miragliano dla DoW?
nie to zebym chcial grac dogsami, pytam z czystej ciekawosci
nie to zebym chcial grac dogsami, pytam z czystej ciekawosci
rzuc na 4+
mysle ze w ramach promocji armii przegietych i pakernych (czyt DoW na 2 bohaterach) mozna dopuscic miragliano
mysle ze w ramach promocji armii przegietych i pakernych (czyt DoW na 2 bohaterach) mozna dopuscic miragliano
lepiej bys dopuscil 3 bohaterow
- Corvus Albus
- Kretozord
A ty byś smoczka wziął?
moje WE tez mozecie zapisac...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
dlatego dalismy info 1,5 miecha wczesniejGobo pisze:cholera...wlasnie zobaczylem ze robimy turniej w tym samym czasie ;/ niedobrze... a dla nas jest to ostateczny termin grantu ;/;/ niedobrze..
P.s. Organizatorzy Zahconu dali nam nagrody, wiec Meggi odbierzesz sobie na turnieju.
Oczywiscie ze dopuscimy jesli bedziesz mial booka/pdfa/ksero cokolwiek co potwierdzi Twoja uberwygieta/uberklimatyczna rozpiske
-
- Mudżahedin
Wykreślcie mnie z listy. Nie bede jezdzic na turnieje, za ktore nie dostaje punktów do ligi. W ten sposób to ja z kolegami w mieście gram. Nie będę wydawać pieniędzy na dojazd do Torunia i z powrotem zwłaszcza, że organizator ma za przeproszeniem gdzieś to, że pomylił się przy wynikach.
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
@Bania: powiedz kto nawalił, a będziemy dla niego tak niemiłosiernie upierdliwi aż w końcu wpisze drakarowi punkty do ligiDrakar Dociekliwy pisze:Wykreślcie mnie z listy. Nie bede jezdzic na turnieje, za ktore nie dostaje punktów do ligi. W ten sposób to ja z kolegami w mieście gram. Nie będę wydawać pieniędzy na dojazd do Torunia i z powrotem zwłaszcza, że organizator ma za przeproszeniem gdzieś to, że pomylił się przy wynikach.
- Corvus Albus
- Kretozord
Hehe no właśnie to chyba Bania