Pytania krótkobrodego - stary temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Siemka
małe pytanko bo nie umiem znaleźć tego nigdzie
a mianowicie rozchodzi sie o size podstawki pod kowadło
nie wiem czy dobrze kojaże ale kiedyś było to w jakimś faqu uściśleniu czy erracie "chyba"
edit:
dziekowa
małe pytanko bo nie umiem znaleźć tego nigdzie
a mianowicie rozchodzi sie o size podstawki pod kowadło
nie wiem czy dobrze kojaże ale kiedyś było to w jakimś faqu uściśleniu czy erracie "chyba"
edit:
dziekowa
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2008, o 20:21 przez jurak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Nie wiem czy już było takie pytanie ale nie znalazłem. Czy jeśli mam jedną jednostkę wojowników i mianuję ich ragnersam i to czy nadal mogę wystawić Długobrodych czy już muszę dołożyć kolejnych warriorów? Nie wiem po prostu czy wojownicy-rangersi to rangersi-rangersi czy warrior-rangers
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
było już takie pytanie.
warriors ranger to nie warriors wiec musisz wystawic kolejny oddział, tym razem zwykłych wojów by wystawic długobrodych.
ale... longbeard-rangers to nie longbears wiec nie potrzebujesz żadnych wojów żeby ich wystawic
Pozdro
EDIT: odpowiedz na to pytanie masz też pare postów wyżej. Czasem wystarczy sie rozejrzec.
warriors ranger to nie warriors wiec musisz wystawic kolejny oddział, tym razem zwykłych wojów by wystawic długobrodych.
ale... longbeard-rangers to nie longbears wiec nie potrzebujesz żadnych wojów żeby ich wystawic
Pozdro
EDIT: odpowiedz na to pytanie masz też pare postów wyżej. Czasem wystarczy sie rozejrzec.