Dark Acolyte, Lord of Dead
Nightshroud, Wristbands of Black Gold
Vampire
Dread Knight, Infinite Hatred
Balefire Spike, The Book of Arkhan
Vampire
Dark Acolyte, Lord of Dead
Dispel Scroll
14 Skeleton Warriors
standard, champion
10 Skeleton Warriors
standard
9 Black Knights
bardings, standard, Hell Knight
3 Fell Bats
10 xbowmen
PD: 7
DD: 5
Models: 49
1200 pointów in total
rozpa na turniej, wielu rzeczy nie jestem pewny, więc pozwolę sobie tutaj podzielic się pomysłami ...
Vampire generał - zastanawiam się nad wywaleniem Wristbandów i władowanie mu Gema i Biting Blade'a
Pozostałe wampiry są ok, chyba
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Konnica, dwie opcje, pierwsza powyżej ... druga - dwie piątki, w jednej z bardingami siedzi Dread Knight, druga bez bardingów jest do zadań specjalnych, typu bibmanie sobie na trudny teren, straszenie bretońskich lanc swoimi 16" szarży i może coś się jeszcze znajdzie ... oba oddziały miałyby po Hell Knightcie .... i teraz pytanie co lepsze, dwa małe oddziały szturmowe, czy jeden jako mocna siła przełamująca linię itp (tyle, że nie ma żadnego bannera, liczę na US głównie)
Fell Baty - wziąłbym 4, gdybym miał na to pointy
Kusze - for fun
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
aaa, no i skeletony - wiadomo, dowskrzeszac ile wlezie, tylko czy jest sens? mógłbym ewentualnie jeden odział zamienic na ghoule, ale w ilości max. 12 chłopa
nie jestem zbyt doświadczonym graczem turniejowym i cały czas myślę czy 2 konnice nie sprawdzą się lepiej, any suggestions???
nie mam spirit hostów i chyba nie miałbym nawet jak skołowac, inna opcja, że jestem w stanie załtwic sobie trochę wilków i ewentualnie 2 wraithy + banshee, skeletonów mam do groma, trochę zombiaków, z bohaterów chciałbym pozostac przy trzech wampirach, again ... suggestions/ comments??