Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
A tak z innej beczki, to szykuje się jakiś turniej na 2250 tuż po wyjściu WoC booka? Bo chętnie bym sobie na takowym zagrał
Pomalowałem już 16 marauderów..., jeszcze 32 chłopaków i 12 warriorów. (jakoś nigdy nie lubiłem marauderów konnych bo spadali od byle pierdnięcia).
Nareszcie zagram takim chaosem jakim mi sie marzyło, czyli z marauderami na piechotę. Klasyczna armia najeźdźców
Pomalowałem już 16 marauderów..., jeszcze 32 chłopaków i 12 warriorów. (jakoś nigdy nie lubiłem marauderów konnych bo spadali od byle pierdnięcia).
Nareszcie zagram takim chaosem jakim mi sie marzyło, czyli z marauderami na piechotę. Klasyczna armia najeźdźców
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
22-23 listopada PGA, master w Poznaniu Zapraszam!
ciesze sie że nie tylko ja szykuje sie na armie na 2-3 klockach maruderów
ciesze sie że nie tylko ja szykuje sie na armie na 2-3 klockach maruderów
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
dostaniesz 3d6 do zajebistości i +rzut artylerką do EGO .trikk pisze:Ja jezeli pojade na pga to pewnie z warshrinem zrobionym i jakąś funową armią
Ale Thurion, przecież Ty nienawidzisz modeli piechoty, tak się zarzekałeś, że nie wystawisz ani jednego
pogladow nie zmienia tylko krowaMarios pisze: Ale Thurion, przecież Ty nienawidzisz modeli piechoty, tak się zarzekałeś, że nie wystawisz ani jednego
chetnie bym wzail 3x konnych i drugi wagon psow... ale to jest 131 pkt w plecy w stosunku do golej dziesiatki.. a dzialanie to samo kitranie caddego... (oczywiscie to takie wstepne zalozenia, bo sie okaze ze nie ma spellbreakera pewnie a ja z 2DS i 3DD raczej wyskakiwac nie planuje )
Masz na myśli helkę sorry musiałempogladow nie zmienia tylko krowa Razz
Jak dla mnie bedzie mozna.
Dodatkowo, GodlessM czyli typ co zrobił podsumowanie napisał, ze w booku znajduje sie przedmiot z 4+warda. Tzeentchowiec ma więc 3+Warda O:!
W sumie book będzie miał swoje wady, ale wszystko wydaje sie tak naprawdę lepsze, ciekawsze i bardziej zbalansowane. Np Ja do tej pory nie mogę się zdecydować co wystawię w rare`ach.
Dodatkowo, GodlessM czyli typ co zrobił podsumowanie napisał, ze w booku znajduje sie przedmiot z 4+warda. Tzeentchowiec ma więc 3+Warda O:!
W sumie book będzie miał swoje wady, ale wszystko wydaje sie tak naprawdę lepsze, ciekawsze i bardziej zbalansowane. Np Ja do tej pory nie mogę się zdecydować co wystawię w rare`ach.
Release the Przemcio!
jesli oczko da 3+ warda na strzlanie to teza bedzie miala 2+ >> :LOL: