Nadciągają Hordy Chaosu :)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

Zablokowany
Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Lasti pisze:Na słowackim forum jest link do rapideshare :wink:
Brawo, widze że przejrzałeś wszystkie strony :)
Arbaal pisze: Obrazek
Jeszcze tego nie ściągałem ale żeby nie trzeba było po słowackim forum chodzić :)
Szczerze mówiac chciałem ten link zamieścić w troszkę suptelniejszy sposób, dając namiar na forum no ale... ;)

Co do linku to jest 100% ok, właśnie czytam.

EDIT
Obrazek
Troche cienki ten jeździec....
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

Grand Admiral Thrawn pisze:Daemon Prince który jest potęzniejszy od lorda chaosu a już na pewno od krasnali obsługujących helenę ma tylko 8Ld to fakt...autor książki dał ciała (albo więcej) Tę książkę napisał idiota.
nie idiota tylko kolo od ogrów :D

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Nie cienki tylko chuj*wy... Taki chłopek roztropek. Jeszcze grill na hełmie.
Kon miazdzy, koles smieszy :wink:

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

dobra, mam pytania już do booka...

-na jakich podstawkach są- warshrine, helenka, demonik mounty...

-i czy dysk tzeencha daje +1 do sava? (podejrzewam ze tak bo jest 1W mountem ale... kurde, dysk??:P)

co mnie natomisat zszokowało...
-sztandarowy do chosenów- 20p
-wymiana na knightach broni na lance +5p/model (45 od łeba??)

podobają mi sie trolle z ich regenką:)
opcja na -1LD za testy od herosa +banerek dajacy kolejne -1 w polu widzenia.. najs. albo helenka +baner;]

nie podoba mi sie shagi:( jestem nim mocno rozczarowany... 285p z gw:/
brak giftu-DSa??
dziwi mnie tez dysproporcja miedzy demonik mountem a juggerem.. 50p oba a jugger 1ws wiecej, +3 sava daje, MR1.. za 1M przewagi demoniksteeda:/ naprawde kogos pokopało...
pare fajnych przedmiotów, trzeba bedzie potestować;] magia nurgla smisznie wyglada, tzeencha nawet.. slanesha mało uniwersalna niestety;/
marka tzeencha +1 do casta, przedmiot +d3 do casta i skull of katam kolejne +1 do casta:D

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

napisałbym lepsze i ciekawsze zasady do chaosu w tydzień.
co za debile . szkoda mi nawet komentowac tego army booka

czekamy na bestie ... gdyby nie to że robi je ten sam poyeahb

ja pierdacze z 8 lat posuchy do nastepnej edycji pewnie i jeszcze te demony yeahbanne przegięte też z 8 lat

to tak na gorąco po lekturze moje wrażenia

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Koles od Ogrow trzyma forme :D Nie moge po prostu :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

Ej ja chyba jestem ślepy albo nie chce widzieć... Gdzie jest napisane że smok albo mantikora zużywają dodatkowe sloty?

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Jutro jak wroce z roboty to zassam :wink: i posmieje sie (albo raczej poplacze :wink: ) z wami :D
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

A nie, jednak jest ze smok wymaga... za to mantikora nie :).

Awatar użytkownika
cristobald
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: cristobald »

vocal pisze:

dziwi mnie tez dysproporcja miedzy demonik mountem a juggerem.. 50p oba a jugger 1ws wiecej, +3 sava daje, MR1.. za 1M przewagi demoniksteeda:/ naprawde kogos pokopało...
naprodukowali juggerów to trzeba ich troche sprzedać

Awatar użytkownika
zether
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: zether »

Klocek marud dwie stówki? Ty mnie nie strasz nawet, ja właśnie załączyłem ściąganie...

Awatar użytkownika
pacy
Mudżahedin

Post autor: pacy »

Pytanie tylko jak bardzo normalny podrecznik bedzie podobny bedzie do tego pdf. Bo sie wierzyc nie chce w to co cos :shock: , i troche rozbieznosci jest miedzy plotkami a tym czyms takze mam nadzieje ze jest nadzieja :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

pacy pisze:Pytanie tylko jak bardzo normalny podrecznik bedzie podobny bedzie do tego pdf.
mysle ze w 100%

powiem wam tyle, wrocilem do domu o 4 rano, jeszcze jestem na totalnej bani... ale z cala pewnoscia jestem w stanie stwierdzi ze:

JEST KURWA WYSOKO !!

to co zrobili z helena potaniajac ja o marne 65 pkt to jakies nieporozumienie...tabelka misfire to jakies nieporozumienie absolutne, shagoth to jakis zal.pl

jedno fajne combo narazie to black tongue + infernal puppet... daje pewnego rodzjaju spokoj w grze przeciwko magom lordom...

daemon sword, niewystawialny

trikk, bije ci poklony, dysk bedzie jednak fajna opcja, szczegolnie na lordzie z crimson armour of dargan...

ogolnie kolesie na dyskach z wordami na 3+ (golden eye+armour of morrslieb) beda mogli naprawde skutecznie likwidowac maszyny

coz... zaraz przystepuje do skladania rozp, Malal twierdzi ze armi ma potencjal porownywalny z ogrami.. nie mam powodu zeby mu nie wierzyc ;)

ChWDPhilKelly :P

pzdr !!

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Przed wyjściem demonów udało mi się ściągnąć podobną wersję roboczą ich podręcznika...wszystko się zgadzało z wersją ostateczną więc i tu niestety będzie raczej tak samo. Chyba, że GW wywali Kelly'ego zatrudni jakiegoś innego gościa i on napisze nowy armybook w 2 tygodnie :) Sam w to nie wierzę ale co tam.

Shaggoth winien mieć stubborna, DP ld9, helka nie powinna robić ld co turę, no a miecz berserkera to ja chcę z poprzedniej edycji!!!

Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Post autor: Marios »

Dramatyzujecie, nie jest tak źle.
Ale niestety mało rzeczy się mieści.
Najlepszy bug w booku to:
Demon prince, deamonic mounty, helena... co ich łączy?
Nie mają magicznych ataków :roll:
edit:
thurion pisze:jedno fajne combo narazie to black tongue + infernal puppet... daje pewnego rodzjaju spokoj w grze przeciwko magom lordom...
Nie mieści się. Chyba, że mag lord będzie miał to+inf puppet+talizman i będzie tzeencha. Do tego trzeba małego maga jako caddiego. Mamy 5 kostek na dispel i 2 scrolle.
Mag lord na steedzie kosztuje 400 pkt + caddy 2lvl za 200. Lipa.
Ogólna bieda antymagii
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2008, o 07:53 przez Marios, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Marios pisze:Dramatyzujecie, nie jest tak źle.
Ale niestety mało rzeczy się mieści.
Najlepszy bug w booku to:
Demon prince, deamonic mounty, helena... co ich łączy?
Nie mają magicznych ataków :roll:
jugger nie ma killing blowa... pewnie Khorne hoduje 2 rodzaja i wojownikom przypadaja te slabsze ;)

Marios, nie dramatyzujemy uwierz... da sie pograc, ale wlasnie tak napisany book spowoduje mnozenie sie kalek i jedynych slusznych opcji... w chuj knightow + kolesie z MoT...
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2008, o 08:06 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.

Konop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Konop »

Po przeczytaniu armybooka mam tylko jedno słowo: porażka. To wolę poczekać następne pół roku na lizaki.
Pozdrawiam serdecznie i wracam do Dark Elfów.

Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Post autor: Marios »

Thurion, o nie szerz tych kalek, niech ludzie sami pokombinuja co jest dla nich dobre.
W chuj knightów sie nie zmieści, co najwyżej wpizdu ;).

Edit: Ja się cieszę, będzie dużo opcji do diametralnych zmian rozpisek z turnieju na turniej. Nie ma aż tak oczywistych wyborów(ok, 2 oddziały knightów jakoś upchnę ;)).

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Marios pisze:Thurion, o nie szerz tych kalek, niech ludzie sami pokombinuja co jest dla nich dobre.
W chuj knightów sie nie zmieści, co najwyżej wpizdu ;).
helka bez warda :D bez magicznych atakow :D z oslabionymi statami, z oslabionym savem, z testem na LD czyli nigdy nie wiadomo czy wypalisz.. a po zabiciu zalogi juz napewno nie wypalisz... z S5 nie z 10, bez duzej templatki... bez plucia za 205 pkt... 65 obnizki... klopa krasnoludzka z podbita sila, re rollem i burningiem w porownaniu do tego wymiata w kosmos :) a kosztuje nadal 40 pkt mniej...

a najsmutniejsze jest to... ze tak oslabiona helka nadal jest najlepszym rarem :shock: kosmos

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Wpizdu czyli 15?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Zablokowany