Runesmith dla kolegi

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
stikman
Plewa

Runesmith dla kolegi

Post autor: stikman »

Jak się podoba ?
Oceniajcie, komentujcie, radźcie ;)
Wiem już co zrobiłem źle (kryształy i drzewce), ale może i wy coś złego odnajdziecie :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

zacny runesmith, trochę mi kolory nie podchodzą bo takie jaskrawe, ale ogólnie ładny krzacik

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Tak ładny herosik , nawet bardzo . Kolor płaszcza jakoś mi nie pasuje ale każdy ma swój styl :P Bardzo fajna praca :)

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

Ładny, fajnie kolorowy, podoba mi się, a kryształki tez niczego sobie, TT jak dla mnie tylko to złoto jakoś wycieniować by się przydało :)

Mort
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Mort »

hmmm...czy on byl bejcowany...blyszczy sie strasznie ;p
A tak to calkiem ladny TT....najbardziej mnie rażą te grubasne linie na butach ...

Awatar użytkownika
stikman
Plewa

Post autor: stikman »

Kolor płaszcza miałem odgórnie ustalony resztę wybierałem ja.
Złoto faktycznie mogłem zrobić bardziej wyraziste, ale na początku plan był trochę inny, życie go zweryfikowało :D
Błyszczy się, bo położyłem dużo lakieru, żeby nie odpryskiwał, bo jest przeznaczony głownie do gry (lakier matt).
Linie w rzeczywistości nie są aż tak grube, warto zauważyć, że zdjęcia są jakoś 3 razy większe od modelu, zrobiłem takie umyślnie, żeby było widać co jak jest pomalowane. Nie lubię oglądać małych zdjęć, szczególnie kiedy ktoś daje je do oceny.

Mort
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Mort »

imo i tak sa za grube

ODPOWIEDZ