Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
InterMarsche jest lepsiejsze: http://www.youtube.com/watch?v=3K0bMJcfQD4 ;P
Patrzcie co jest na stronie Jeremiego : http://darkeden.over-blog.fr/ To jest dopiero klip reklamujacy armie, nie jakies polskie pierdu pierdu.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Coś ty czytałLunn pisze:Ej, skumajcie akcję
Siedzę sobie spokojnie w domu, coś czytam, nagle wypada mi włos. [...]
wtf?! to włosy mogą się tak niesamowicie skręcać? I to samoczynnie?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mam cholerne deja vu z tymi forami...
Wchodzę tu i quidamcorvus, w Mordheim jego makiety... a mnie świta myśl że gdzieś to k... widziałam, tylko w innym layoucie.
Wszędzie to samo. A mnie tak jakoś dobrze po ograniczeniu liczby for. Kiedyś chciało mi się kopiować te same posty czy tematy na jedno, drugie, trzecie. Dzisiaj nie ma to dla mnie sensu...
Niniejszym chciałam powiedzieć że właśnie jest ruski miesiąc raz na który miałam wpadać więc pozdrawiam
Wchodzę tu i quidamcorvus, w Mordheim jego makiety... a mnie świta myśl że gdzieś to k... widziałam, tylko w innym layoucie.
Wszędzie to samo. A mnie tak jakoś dobrze po ograniczeniu liczby for. Kiedyś chciało mi się kopiować te same posty czy tematy na jedno, drugie, trzecie. Dzisiaj nie ma to dla mnie sensu...
Niniejszym chciałam powiedzieć że właśnie jest ruski miesiąc raz na który miałam wpadać więc pozdrawiam
cześć
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ech, świat jest podly i zlySkavenblight pisze:O, Kosa. 3 razy w te wakacje byłam w NS i ani razu Cię nie widziałam.
no ale to z jakiego powodu? Wycieczki w góry i ogólnie zabawa?
a ja siedzialem i nic nie robilem, aż do znudzenia
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
o te wredne pijaczyny
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Przyganiał kocioł garnkowiSkavenblight pisze:Mam cholerne deja vu z tymi forami...
Co ja ?? Nikt się przecież nie upił Ja się tylko dorwałem do pianinaMotyl pisze: Woodi?