Nowe podręczniki a kwestia turnieju/Ligi Polskiej
Nowe podręczniki a kwestia turnieju/Ligi Polskiej
Ja niżej podpisany jestem za delegalizacja dwóch podręczników 7ed.
1) Demonów
2) VC
i powrót do ich 6ed. form:
DL z SoC
oraz 6ed VC
Dzięki tym zmianom mamy wszystkie wyważone podręczniki.
pozdr
Grzegorz zaf Tartas ID: 1962
Żeby nie było to anonimowe - miało oparcie legislacyjne:
prosze o podawanie
Imienia Nazwiska oraz ID z Ligi Polskiej.
1) Demonów
2) VC
i powrót do ich 6ed. form:
DL z SoC
oraz 6ed VC
pozdr
Grzegorz zaf Tartas ID: 1962
Żeby nie było to anonimowe - miało oparcie legislacyjne:
prosze o podawanie
Imienia Nazwiska oraz ID z Ligi Polskiej.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2008, o 12:23 przez zaf, łącznie zmieniany 3 razy.
brakuje jeszcze zapisu "tylko 1Steam Tank na armie"zafael pisze:
pozdr
Grzegorz zaf Tartas
dodaj, to sie podpisze
a kogo to obchodzi co kupiłeś ?RAFIX pisze:wskażcie mi osobe która zwróci mi pieniądze za modele które kupiłem
i też sie podpisze
Ja się podpisuje z dopiskiem o O-1 dla ST.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2008, o 11:36 przez Ritchie, łącznie zmieniany 1 raz.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
A niby czemu ktoś miałby Ci zwracać pieniądze za fisy??? Nikt Ci nie zabrania ich używać. Twoja armia miałaby po prostu inne zasady.RAFIX pisze:wskażcie mi osobe która zwróci mi pieniądze za modele które kupiłem
i też sie podpisze
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
chcę zmian w turniejach
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
jasne, że tak
mam nadzieję, że w końcu uda się przepchnąć jakieś rozwiązania tej chorej sytuacji. . . obojętnie jakie, bo cokolwiek zrobimy i tak będzie lepiej niż obecnie.
Ferment pojawia się nie pierwszy raz i imo będzie się pojawiał po każdym kolejnym dużym evencie z takimi a nie innymi wynikami. Z początku mówiło się o tym, ze ludzie nauczą się z tym grać i skończą się narzekania. . . ale nie nauczyli się i chyba już się nie nauczą :/
Ferment pojawia się nie pierwszy raz i imo będzie się pojawiał po każdym kolejnym dużym evencie z takimi a nie innymi wynikami. Z początku mówiło się o tym, ze ludzie nauczą się z tym grać i skończą się narzekania. . . ale nie nauczyli się i chyba już się nie nauczą :/
ja jestem za obcięciem tych 2 armii poprzez polskiego updata do tych armii... tak jak było z DE 6ed co GW zrobiło. gracze moga grac nowymi modelami i tymi armiami ale nie beda juz tak gięte. z demonami nie grałem ale co do VC:
-brak możliwości regeneracj sypania
-brak recastu
już mocno powinny poprawić sprawę. wiem że to spora ingerencja w podręcznik by była ale chcę grać normalnie na turniejach.. a to jest dla armii vc i demonów mniejsze zło niż cofanie ich o edycję i kasowanie figurek które kupili.
co do ST jestem również za 0-1.
-brak możliwości regeneracj sypania
-brak recastu
już mocno powinny poprawić sprawę. wiem że to spora ingerencja w podręcznik by była ale chcę grać normalnie na turniejach.. a to jest dla armii vc i demonów mniejsze zło niż cofanie ich o edycję i kasowanie figurek które kupili.
co do ST jestem również za 0-1.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
nie bardzo to ma szansa przebicia, może LL by dała rade - to reprezentanci wszystkich klubów ( takie churaaaaa oddolne nic nie da, to tak jakby ludzie stwierdzili, że chcą delegalizacji kodeksu karnego i się dopisywali do jakiejś listy)
takie coś może mieć większą siłę przebicia niż LL ponieważ pustki na turniejach mogą otworzyć oczy wielu ludziom co się dzieje gdy np na mastera przyjdzie 20 graczy Demonów i VC , i na tym koniecSupeł pisze:nie bardzo to ma szansa przebicia, może LL by dała rade - to reprezentanci wszystkich klubów ( takie churaaaaa oddolne nic nie da, to tak jakby ludzie stwierdzili, że chcą delegalizacji kodeksu karnego i się dopisywali do jakiejś listy)
a kto zwróci wszystkim innym graczom kasę za ich armie bo battl przestał być fajny i grywalny przez 2 armie????wskażcie mi osobe która zwróci mi pieniądze za modele które kupiłem
i też sie podpisze
a i jeszcze wywalić ze 2 przedmioty jeśli to mało.. dawanie WS i baner regenka.-brak możliwości regeneracj sypania
-brak recastu
CS do tych 2 armii to lepsze rozwiazanie niż kazanie kupować ludziom inne modele bo się ustawili pod nowe podreczniki, strata kasy za modele typu warg ktorych w 6ed nie było, koniecznosc kupienia przez nich 6-ed podrecznków, bo jednak nie wszyscy nimi grali wcześniej...
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Rafał "Ritchie" Stobba id: 2820
jestem za czymkolwiek ;P
za wszystkim !
jestem za czymkolwiek ;P
za wszystkim !
I ja się podpisuje.
Chociaż jak na razie we Wrocławiu na turniejach BARDZO sporadycznie spotyka się VC i DL .
Mam też taki pomysł . Jeżeli ktoś chce grać takimi Demonami czy Wampirami to powinien mieć całą armię nie zproxowaną . . Bo naprawde za dużo razy spotykam na turniejach VC w których oryginalny jest tylko Vargulf ;/ .Nie dość , że grają takimi armiami to jeszcze proxują . OMG tępic takie coś ..
NP : Ostatnio na turnieju parowym , trafiłem z kolegą na DL i VC... Demony ładna armia , pomalowane ładnie modele , fajnie się gra z taką nawet przegiętą armią , ale VC oryginalny tylko Vargulf . NO sorry , wiadomo , chcą wygrać ale bez przesady . Ale co ja moge zrobić ? NIC ! Sędzia był nieodpowiedzialny i tyle , pozwalał na takie coś . NIe fajnie sie gra , co chwile pytając : -ej sorry ale te dwarfy i night gobliny to co to ? - Ghoule .
;/
Chociaż jak na razie we Wrocławiu na turniejach BARDZO sporadycznie spotyka się VC i DL .
Mam też taki pomysł . Jeżeli ktoś chce grać takimi Demonami czy Wampirami to powinien mieć całą armię nie zproxowaną . . Bo naprawde za dużo razy spotykam na turniejach VC w których oryginalny jest tylko Vargulf ;/ .Nie dość , że grają takimi armiami to jeszcze proxują . OMG tępic takie coś ..
NP : Ostatnio na turnieju parowym , trafiłem z kolegą na DL i VC... Demony ładna armia , pomalowane ładnie modele , fajnie się gra z taką nawet przegiętą armią , ale VC oryginalny tylko Vargulf . NO sorry , wiadomo , chcą wygrać ale bez przesady . Ale co ja moge zrobić ? NIC ! Sędzia był nieodpowiedzialny i tyle , pozwalał na takie coś . NIe fajnie sie gra , co chwile pytając : -ej sorry ale te dwarfy i night gobliny to co to ? - Ghoule .
;/