Mazidła by Draco - 03.05.17 PMOTM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mazidła by Draco - 03.05.17 PMOTM
Ostatnio zmieniony 4 maja 2017, o 10:58 przez Draco, łącznie zmieniany 29 razy.
Bardzo ładny TT i ciekawe podstawki. Oby tak dalej, cała armia bedzie się prezentować bardzo fajnie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
fajnie pomalowane modele
1. na przyszlosc dokladnie usun moldy - widac na czapie
2. moglbys poprawic brode tego drugiego krasnoluda - washem
3. na butach i przeszywkach moglbys dac jeszcze jedna warstwe rozjasnien
4. czerwony tez moglbys jeszcze delikatnie rozjasnic
mozesz dac fote od przodu ... ciekawi mnie jak wygladaja twarze tych tunderasow
1. na przyszlosc dokladnie usun moldy - widac na czapie
2. moglbys poprawic brode tego drugiego krasnoluda - washem
3. na butach i przeszywkach moglbys dac jeszcze jedna warstwe rozjasnien
4. czerwony tez moglbys jeszcze delikatnie rozjasnic
mozesz dac fote od przodu ... ciekawi mnie jak wygladaja twarze tych tunderasow
- theblonddwarf
- Wałkarz
to samo co powiedział treeevill . . .rozjaśnić czerwony i brązowy i poprawić brody tyle że dodałbym trochę wiecej trawy na podstawkach .. . .ale i tak prezentują się się świetnie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Pierwsze dziadki krasnoludki są super, tak wyglądają naturalistycznie
Lubię naturalne kolory skór, nie lubię kolorków na skurzanych płaszczach, wolę jak mają kolor "skórzany" dlatego ten drugi krasnal jakiś taki choinkowy mnie się wydawa. No i błękit zbroi mi nie pasuje do wiecznie nawalonych i śmierdzących krasnali Lepsza by była chyba brazowawa zbroja.
Lubię naturalne kolory skór, nie lubię kolorków na skurzanych płaszczach, wolę jak mają kolor "skórzany" dlatego ten drugi krasnal jakiś taki choinkowy mnie się wydawa. No i błękit zbroi mi nie pasuje do wiecznie nawalonych i śmierdzących krasnali Lepsza by była chyba brazowawa zbroja.
- theblonddwarf
- Wałkarz
a mi sięwąłsnie najbardziej te zbroje podobają . .. a tak ogólnie to świetne . . . tylko coś zrób z podstawkamiNo i błękit zbroi mi nie pasuje do wiecznie nawalonych i śmierdzących krasnali
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Kocie wiecej kontrastu na skorze - nie wiem czemu niby mlot mialby byc do poprawy?? jest git ... ale skora - zrobiles z neigo brudasa
Jesli chodzi o mlot - dla mnie jest najlepszy z calej figurki. Poprawic cienie na zgieciu reki (dlonie dla mnie sa w porzadku) i bedzie naprawde przedni bohater
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"