no jest ^^ szczury i bretkaGobo pisze:jaka roznorodnosc w top 6az niespodziewane...

cos przebakiwali ze malal wymyslil jakiegos CSa...Ritchie pisze: 6x DL i tylko 3x VC :/ Ciekawe jak będzie na strategikonie
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Eee, tam, jeśli wielu z tych graczy zawsze i wszędzie grało wymaksowanymi rozpiskami, to trudno powiedzieć czy dobrzy z nich gracze.Kielon pisze:Ale o co chodzi, większość z tego to po prostu dobrzy gracze, ale i tak poczekajmy do końcowych wyników, jeżeli do topa wbiją się jakieś nieznane nazwiska z dopiskiem VC czy DL, to ok masz racje. Póki co, to jakieś klimatyczne pierdzenie.Jedy Knight pisze:Nie wiem co zrobić z tymi imbecylami z GW.
Ignorować - to za mało.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Bo te podmianki dziwnie się nakładają z wyjściem nowego booka...Jankiel pisze:Darek grał DL mnóstwo czasu. Holan wampirami od bardzo dawna, więc to raczej był powrót do poprzedniej armii. Ja w ostatnim sezonie pogrywałem przede wszystkim HE, bo mi się trochę DE znudziły po 7 latach grania. Też uznasz, że dokonałem szybkiej podmianki na DE?
nie rozumiem... znaczy, ze jak wyjdzie nowy book do tk to nie bede mogl juz grac ta armia bo sie na nia rzuce jak wszyscy? przeciez to chyba oczywiste, ze jak wypuszczaja reedycje jakiejs armii to chociaz na kilka turnieii sie do niej wraca...Corvus Albus pisze:Bo te podmianki dziwnie się nakładają z wyjściem nowego booka...Jankiel pisze:Darek grał DL mnóstwo czasu. Holan wampirami od bardzo dawna, więc to raczej był powrót do poprzedniej armii. Ja w ostatnim sezonie pogrywałem przede wszystkim HE, bo mi się trochę DE znudziły po 7 latach grania. Też uznasz, że dokonałem szybkiej podmianki na DE?