Esco na male bitwy to inna zabawka
ja nie grywam na mniej niz 1500pkt...po prostu szkoda mi na to czasu
gram na 2k+
Husiat...da sie,choc to troche kopanie sie z mulem
siatki wspomagaja ale jednak sila napedowa to oddzialy orcze
BTW,co jest fajnego w wystawianiu samych goblinow?
Gobliny na 1500 pts.
quas - a grałeś kiedyś na samych gobaskach?
Siatki wspomagają, ale nie tylko noniki to gobliny. Zawsze mamy jeszcze Squigi (w obu formacjach
), pełno maszynek no i dobrą magię. Oddziały Goblinów są tylko do przytrzymania
A orcze oddziały sprawują się tak samo w przyjmowaniu szarż nie licząc o 1 większej wytrzymałości (ale w tym nadrabiają siatki które są lepsze, bo i AS mamy wyższy jak ktoś ma 3 a nie 4 S po dostaniu od siatek
), z tą różnicą że mniej mnie kosztuje stracenie gobaska niż orka.
A szarże w wykonaniu orków są o tyle lepsze, że o jeden większe S i jeden większe WS. Jednak ja się przymierzam bardziej na to że to COŚ mnie zaszarżuje niestety.
Gdybac zawsze można, co lepsze a co gorsze. Pewne jest, że najlepiej się gra tym co się lubi

Siatki wspomagają, ale nie tylko noniki to gobliny. Zawsze mamy jeszcze Squigi (w obu formacjach

A orcze oddziały sprawują się tak samo w przyjmowaniu szarż nie licząc o 1 większej wytrzymałości (ale w tym nadrabiają siatki które są lepsze, bo i AS mamy wyższy jak ktoś ma 3 a nie 4 S po dostaniu od siatek

Gdybac zawsze można, co lepsze a co gorsze. Pewne jest, że najlepiej się gra tym co się lubi

Bum...!
Lepiej mieć lwa na czele armii owiec niż owcę na czele armii lwów - powiedzial Defoe, i w mysl tego postanowilem ze jednak na 1500 wrzuce Black Ork Big Bossa na swiniaku oraz garść orcząt (w tym BSB-ka co daje kostki dispella).
Jak dopracuje rozpe to poddam waszej surowej ocenie
Jak dopracuje rozpe to poddam waszej surowej ocenie