Habadam How To - Czyli tani sposób na wiertareczkę ręczną
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Mój błąd - zapamiętałem cenę nowej wiertarki jako 68zł, ale widocznie musiało mi się z innym hobbyproduktem GW pomylić.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
@ Chmura - I Twoje rozwiązanie zapewne również jest dobre. Mnie osobiście przeszkadzało w wiertarkach ręcznych wyrabianie się głowicy trzymającej wiertełko, Może w skalpelu tak nie ma, ale na pewno wyeliminowałem ten czynnik, stosując twardą jak beton poxilinę.
Ja wykorzystałem recykling starych długopisów, a nawet i nowe jak już pisałem nie są drogie. A zastosowanie poxiliny jest na prawdę szerokie, raz kupiona może być z powodzeniem również stosowana nie tylko do robienia wiertareczek, ale i można ja stosować jako szpachlę do figurek.
Ja wykorzystałem recykling starych długopisów, a nawet i nowe jak już pisałem nie są drogie. A zastosowanie poxiliny jest na prawdę szerokie, raz kupiona może być z powodzeniem również stosowana nie tylko do robienia wiertareczek, ale i można ja stosować jako szpachlę do figurek.
-
- Kretozord
Około 1 minuty, jeśli chodzi o pinowanie to 5mm zawsze wystarcza.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Skąd Wy to bierzecie? xD
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt: