Garść plotek

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
WhiteWolf
Mudżahedin

Post autor: WhiteWolf »

No ja pier...... GW chyba sobie jaja robi :P
Miejmy nadzieje, że się nie sprawdzą i w styczniu ukaże się nowy kodeks do naszych ulubieńców :)

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

a ja tam sie wcale nie obraze jakby trzeba bylo jeszcze rok poczekac... nie mialbym dylematu czy grac skavami czy DE :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Mnie martwi klimat armi a raczej klimat podręcznika.
Imo podręcznik nie są już tak ładnie wydawane (klimatycznie) jak w poprzedniej ed.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

w GW powiedzieli mi, że na nowego skaveńskiego booka poczekamy przynajmniej do maja dwa tysiące dziewięć... miejmy nadzieję, że go nie skopią...

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

czyli jednak po lizakach...

może to i dobrze, teraz przynajmniej się dużo skavenów na stołach nie spotyka i grają nimi Ci dla których da armia ma klimat i są przywiązani do niej, a nie są karmą dla PG

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Jak mają przeginać szczury to ja czekam na "Rat Tank – Clan Skyre War Machine" :wink: Fajnie wygląda na stronce gw :wink:
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

htw w jakim kierunku to pójdzie, teraz już mnie w sumie nic nie jest w stanie zadziwić, nawet RT :P

ciekawe kto to będzie pisał, jak ten sam ziom od lotra co napisał DL to trzeba będzie zmienić hobby

ODPOWIEDZ