Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zgaduję co ci powiedziała:
"Wreszcie się to całe bawienie żołnierzykami do czegoś przydało"
Ale malunek fajny
"Wreszcie się to całe bawienie żołnierzykami do czegoś przydało"
Ale malunek fajny
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Ładny ładny, ale czemu nie ma muzyka ? BO rozumiem ze ten bohater robi za championa ;>?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Dobrze kombinujesz Muzyk mi się po prostu nie podobał ,a jak wiadomo to jest opcja ,a nie mus
A ta czacha na zwieńczeniu sztandaru to co robi? troche to do HE nie podobne... keep goin'
Sztandar jest spoko , diorama tez , ale wywal ta czache kompletnie nie pasuje do He , troche Cie tkowa fantazja poniosla ;P
hehe mnie się podoba Czy HE to musi wszystko być w pedalskim klimacie Zresztą dioramka też jakoś do HE nie pasuje (jak to powiedział Rapt. że taka 40K-owa jest :D)ale wywal ta czache kompletnie nie pasuje do He , troche Cie tkowa fantazja poniosla ;P
Ryu żyje ? On żyje
p.s-zostaje bo mi się podoba
p.s-zostaje bo mi się podoba
zrób jak uważasz, w każdym razie czacha czy jej brak nie decyduje to o pedalstwie lub nie...
Jest wiele fajnych bitsów jakimi można zwieńczyć sztandar HE.
Pozdrawiam
Jest wiele fajnych bitsów jakimi można zwieńczyć sztandar HE.
Pozdrawiam
Mówiłem to z przymrużeniem oka Obecnie zastanawiam się czy nie dodać kilku drzewek ,a raczej wystających gałęzi/konarów i/lub jakieś czaszki na podstawce (żeby nie było tak pusto) .Docelowo będzie masa liści na dioramie (jak namierzę gdzie te nasiona brzozy czy inny badziewiem można kupić ) + ususzona trawka (ogólnie taka jesienna pora roku ) . Może tylko dodać na tej większej skale z lewej strony większy konar ? Sam nie wiem ....
Spokojna twoja rozczochrana