Rzeźbimy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Rapta
Kretozord

Rzeźbimy

Post autor: Rapta »

Jak wiadomo wariacji rak w plastikowych zestawach GW nie jest wiele, wiec czlowiek musi sobie sam radzic :P Pierwszy raz rzezbilem miesnie. Uzywalem ProCreate'a, ktory jest prawie tak szary jak plastik, wiec zaznaczylem koleczkiem fragment zabawy na wszelki wypadek.
Anatomia nie jest 100% odpowiednia, ale zgadza sie z tym co prezentuje GW (mam nadzieje).
Mysle tez, zeby skrocic przedramie o milimetr albo 1,5, bo wydaje sie za dlugie (szczegolnie na zdjeciach od przodu. Chyba musze mu tez powiekszyc biceps troche no i po skonczonej zabawie przemijscowie reke troche nizej (nie moze sie przeciez laczyc ze zbroja)

Obrazek
Obrazek

Zastanawiam sie tez jak ulozyc druga lape. Czy misio ma sie odgrazac

Obrazek

czy moze krzyczec w nieboglosy (ta pozycja jest trudniejsza, bo powinien miec piers wysunieta do przodu, co wiarze sie z rzezbieniem tulowia prawie od poczatku)

Obrazek

Jest tez opcja z pokazywaniem tzw "faka", ale to chyba nie tym razem ;)

No oceniajcie i radzcie, bardzo jestem ciekaw waszego zdania.

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Moim zdaniem to przedramie rzeczywiście wydaje się za długie. Gdyby mu opuścić rękę w dół to mógłby chodzić jak mapła ;)

co do pozycji, to odgrażajhący się misio bardziej mi się widzi.

BTW. to co zrobiłeś z PC wyglądało jak plastik. Początkowo nie wiedziałem co ty dorobiłeś :o (nie czytałem opisu wcześniej ;))

Awatar użytkownika
Rainhold
Chuck Norris

Post autor: Rainhold »

Dobrze, że Ork ci się z małpą kojarzy. Przecież ta rasa nie różni się od ludzi tylko kolorem skóry i znaczącą wadą zgryzu :wink:

A tak wracając do tematu. Świetnie wyszła ta łapka. Gratuluję :!:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Ano, orkasy z GW sa malpowate w posturze. To m.in. stwarza humorystyczny klimat ;)

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

mi sie opcja ryczacego bardziej podoba i tak jak mowisz troszke klate do przodu do tego nogi w lekkim rozkroku i na tej samej wysokosci
Byl by genialny :}
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Ryczący.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »