wrocławski ,,MASTER"
ograniczenia slotów przemyślimy, choć jedyna armia która tak naprawdę dostaje po dupie to imperium.thurion pisze:bedzie cos w stylu 2 special + 1 rare albo 3 special czy zwyczajnie 3+1?
kiedy oficjalna decyzja o warriorach?
do konca weekendu zdecydujemy co z warriorami, ja osobiscie jestem nastawiony pozytywnie.
O kurde, zmieniłeś płećJankiel pisze:Jestem ciekawa, co będzie na kolejnych masterach, [...]
Milej będzie, jak dodasz na początku "moim zdaniem" czy coś w tym duchu.
Moim zdaniem format jest ok - po kilku kolejnych takich samych masterach nareszcie coś innego. Tak trzymać! Będę. Do Breslau mam pewną słabość
Aga pisała z mojego konta.
Ja też mam słabość do Wrocławia, ale się nie wybiorę. Poczekam na ciekawszy format. I tak, chciałbym zagrać z 2700 demonów czy 2700 wampirów. Bo to zawsze jakieś wyzwanie. A ja potrzebuję krwi, a nie klimatycznego smyrania się po jajkach
Poza tym, wszystkie mastery traktuję jako przygotowanie do EURO. A tam takich lightowych warunków nie będzie.
Ja też mam słabość do Wrocławia, ale się nie wybiorę. Poczekam na ciekawszy format. I tak, chciałbym zagrać z 2700 demonów czy 2700 wampirów. Bo to zawsze jakieś wyzwanie. A ja potrzebuję krwi, a nie klimatycznego smyrania się po jajkach
Poza tym, wszystkie mastery traktuję jako przygotowanie do EURO. A tam takich lightowych warunków nie będzie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- swieta_barbara
- habydysz
Ja z Debkiem tez sie pojawimy. Jutro dostaniecie nasze zgloszenie - pierwsi na liscie, pierwsi na podium.
Thurionie i cała reszta
Co do WoC- tak jak Paweł napisał
Do końca tygodnia zmieni się pewnie ocena malowania
Co do slotów- nie. Żadnych ograniczeń. czyli 2x2+ core'y, 2x3 speciale 2x1 rare i 4 herosów w różnych kombinacjach, tak aby każda armia miała minimum generała.
Co do WoC- tak jak Paweł napisał
Do końca tygodnia zmieni się pewnie ocena malowania
Co do slotów- nie. Żadnych ograniczeń. czyli 2x2+ core'y, 2x3 speciale 2x1 rare i 4 herosów w różnych kombinacjach, tak aby każda armia miała minimum generała.
Ej no, bez jaj. Jak nam speciala obetniecie to zamiast pierdyliona core'ów będziemy musieli wystawić pierdylion i jeszcze trochę.Paffeu pisze:ograniczenia slotów przemyślimy, choć jedyna armia która tak naprawdę dostaje po dupie to imperium.thurion pisze:bedzie cos w stylu 2 special + 1 rare albo 3 special czy zwyczajnie 3+1?
kiedy oficjalna decyzja o warriorach?
do konca weekendu zdecydujemy co z warriorami, ja osobiscie jestem nastawiony pozytywnie.
A licky boom boom down!!!
jak to, niewierze? nie ma HE na 2700?
Jeszcze kilka dni temu ktos pisal, ze można wziaść jedną armie na 2700.
plis przemyślcie to jeszcze, a taka fajna rozpa na piechocie mi wyszla...
Jeszcze kilka dni temu ktos pisal, ze można wziaść jedną armie na 2700.
plis przemyślcie to jeszcze, a taka fajna rozpa na piechocie mi wyszla...
a czym grasz?Kołek pisze:szukam osoby do pary jak nikt nie będzie chciał to i tak przyjadę (w końcy coś innego a nie w kółko 2250)
bo ja własnie kminiłem jak imperium do moich DE dodać i zagrać samemu - ale chyba zabraknie mi determinacji w załatywianiu fig