Jasiuuu pisze:Morrok zapodaj linka to zaczne to ten komiks z landraiderem i ekipą kolesi z kołkami na naremiennikach ?
tak! Pzeczytałem ich wszystki odcinki, co zajęło trochę czasu, ale z 1/4 ichnich pomysłów jest godna uwagi da się spokojnie podkręcić ich idee na WFB i młócicie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Zaprezentuje moje dzisiejsze wypociny, zamiast uczyc sie na test z majzy,wolałem porysować (zawarty jest w nim najbardziej znany cytat BP dla graczy lizardmeńskich) :
Nie, nie widzisz. Ortografia to nie tylko literówki. To też interpunkcja, pisanie odpowiednich zbitek wyrazowych razem lub oddzielnie itd.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl