Old World Cup
Dziś, jak tylko otrzymam weekendowe wyniki od Dominika, to zrozliczę walkowery, na razie jednak tylko potencjalnie. Czy będą dyskwalifikacje, to okaze się po kosultacjach z graczami w poszczególnych grupach.
Dzisiaj rozegrała się ostatnia bitwa grupy H zakończona wynikiem 10:10 (choć było sporo emocji, ja w pierwszej rundzie straciłem kowadło, Zielonemu w ostatniej z powodu mistcasta wcięło generała na dwóch gałach)
Co z wynikami innych grup? Czy będą wyciągane jakieś konsekwencje odnośnie pierwszych grup, którym terminy rozgrywek już minęły?
Co z wynikami innych grup? Czy będą wyciągane jakieś konsekwencje odnośnie pierwszych grup, którym terminy rozgrywek już minęły?
Turniej toczy sie w najlepsze i jedna grupa już nawet zakończyła rozgrywki. Szczegóły na http://staryswiat.blogspot.com/
Jest maly blad w wynikach grupy H, to ja wygralem a nie Olek w naszej partii
.
Mozliwe, ze zle wpisalem (ja do obu kart wpisywalem), przepraszam
.
W grupie C Piotrek - Rafal jest wyniki 14:0 (niemozliwy) a w D Adam Lewanski - Adrian Pikula male lub duze sa zle
.
Mozliwe, ze zle wpisalem (ja do obu kart wpisywalem), przepraszam
W grupie C Piotrek - Rafal jest wyniki 14:0 (niemozliwy) a w D Adam Lewanski - Adrian Pikula male lub duze sa zle
Marek Golan pisze:Jest maly blad w wynikach grupy H, to ja wygralem a nie Olek w naszej partii.
Mozliwe, ze zle wpisalem (ja do obu kart wpisywalem), przepraszam.
W grupie C Piotrek - Rafal jest wyniki 14:0 (niemozliwy) a w D Adam Lewanski - Adrian Pikula male lub duze sa zle.
Wieczorkiem będzie korekta. Jeśli ktoś dopatrzy się jeszcze jakis błędów pisać od razu.
Czy grupa E gotowa?