Próbowaliście się zabawić w blood bowl na żywo z kumplami? tzn piłka do rugby i jakieś baty w ręce ?
Blood Bowl live
Zle mnie zrozumiales. W Flagballu element rugby to pilka, ale atakujesz pasek. W Bowlu dostajesz wpierdol a jak juz lezysz na ziemi to patrza czy masz pilke :> Swoja droga trzebaby to zreanimowac w tym roku jak sie zrobi cieplej :)Toczek pisze:To sie akurat nazywa Flagball :)
-
- Powergamer Rozpiskowy
Ja gralem w zeszlym roku na Orkonie.Byly 4 pelne drużyny ,chearliderki ,piajni fani , i 30 stopniowy upał.Hardcorowo .4-5 gości mialo kontuzje barków, i nóg (dosc uciazliwych)a jdedna osoba miala hospitalizacje ze zlamanym obojczykiem
Aczkolwiek ja osobiscie bym zagral jeszce raz , byle z dobrze przygotowanymi druzynami
Aczkolwiek ja osobiscie bym zagral jeszce raz , byle z dobrze przygotowanymi druzynami
GG6684844
Przyjedźcie do Bydgoszczy. Nie damy się tak łatwo.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem