ej no, ja tam nie czytam, wylapuje posta i patrze do czego sie przyczepic by mozna.Szaman pisze:Szaman pisze:to nie jest tylko kwestia tlumaczenia.chociaz czytaj ze zrozumieniem, Mr. Adminwafi pisze:a co ja sie tlumaczeniem jakims zajmuje?![]()

a to przepraszam, zwracam honorwafi pisze:ej no, ja tam nie czytam, wylapuje posta i patrze do czego sie przyczepic by mozna.Szaman pisze:Szaman pisze:to nie jest tylko kwestia tlumaczenia.chociaz czytaj ze zrozumieniem, Mr. Adminwafi pisze:a co ja sie tlumaczeniem jakims zajmuje?![]()
...wolne, przeładowane, wprowadzające niezły burdel...Marcin pisze:Czemu nie jedziemy na PHP by Przemo? Polskie w 100%, sprawdzone...
Będziemy jeszcze rozmawiali o modach do dodania, bo nie da się ukryć, że waniliowe z dodanym samym Categories Hierarchy to trochę mało.Marcin pisze:Czego mu brakuje? Jak nie przemo to przynajmniej jakieś małe modyfikacje. Np. shoutebox, beermode...
Stary, przy tych cyferkach (ilość i aktywność) szałtbox naprawdę będzie tylko spowalniał forum. To niby iframe, więc niby ładuje się osobno od całego forum, ale doświadczenie uczy, że nie jest wcale tak fajnie.Nasi użytkownicy napisali 5535 wiadomości
Mamy 332 zarejestrowanych użytkowników
popieram. jestesmy powaznym forum (chyba sam nie wiem, co mowieHusiat pisze:W ogóle zróbmy na forum Chat, podzielmy go na kategorie w zależności od płci, orientacji seksualnej, potem zróbmy kategorie nastolatkowie i poklikajmy troche...
![]()
![]()
Shoutbox i inne tego pokroju rzeczy jak dla mnie są do niczego
I sense a disturbance in the forceSzaman pisze:jestesmy powaznym forum