[serwer] Axe Bite Pass
Moderator: Bania
Można wypasione mikstury robić, jeśli ma się sensowne składniki i Apothecary. Na przykład uzdrowienie 500 woundsów od ręki albo 600 w ciągu 12 sekund.
Także IMHO się opłaca, niejednokrotnie mi te samoróby życie uratowały. I śmieję się z pierwszotierowych influence awards (napoje właśnie)
Także IMHO się opłaca, niejednokrotnie mi te samoróby życie uratowały. I śmieję się z pierwszotierowych influence awards (napoje właśnie)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Hmmm tak myślałem że coś w tym musi być
Ale może nie ma sensu żeby się dublować. Jak robisz Tomash mikstury to może zrobimy deala i ja zajmę się talizmanami i będziemy robić wymianki?
Taka luźna propozycja.
Tylko napiszcie co i jak się robi bo nie zagłebiałem się w temat craftingu.
Edit:
a w ogóle to posty o craftingu można wydzielić i zrobić nowy temat.
Ale może nie ma sensu żeby się dublować. Jak robisz Tomash mikstury to może zrobimy deala i ja zajmę się talizmanami i będziemy robić wymianki?
Taka luźna propozycja.
Tylko napiszcie co i jak się robi bo nie zagłebiałem się w temat craftingu.
Edit:
a w ogóle to posty o craftingu można wydzielić i zrobić nowy temat.
Masz wszystko w manualu
Najpierw się musisz go nauczyć - generalnie drugi camp w każdej startowej krainie. A potem w skrócie: otwierasz okienko ze skillami (V), zakładka "General", klikasz danego skilla i otwiera Ci się specjalne okienko wykonania.
Ja mam apothecary, szukam właśnie kogoś mającego cultivating (żeby mi wyhodował np. goldweed ) i talismanmaking.
Najpierw się musisz go nauczyć - generalnie drugi camp w każdej startowej krainie. A potem w skrócie: otwierasz okienko ze skillami (V), zakładka "General", klikasz danego skilla i otwiera Ci się specjalne okienko wykonania.
Ja mam apothecary, szukam właśnie kogoś mającego cultivating (żeby mi wyhodował np. goldweed ) i talismanmaking.
Witam !
Próbowałem zająć się craftowaniem (talisman making) - jak to inżynier ale mam jeden znaczny problem. Brakuje mi podstawowego składnika. Do pojemniczka przy craftowaniu wkłada się 4 rzeczy - trzy są dostępne u handlarza i dodatkowo często wypadają z mobów (zwłaszcza curio) ale niestety nie znalazlem jeszcze czgoś takiego jak fragment. Czy ktoś zajmuje się craftowaniem i wie skąd wziąść te fragmenty. W manualu nic na ten temat nie ma - szukałem.
Aha i czy jest możliwość wymiany rzeczy między postaciami na tym samym serverze. Złoto owszem można komuś wysłać przez maila ale opcji wysyłania przedmiotów nie znalazłem.
Gram inż. na Burloku Core RP.
Próbowałem zająć się craftowaniem (talisman making) - jak to inżynier ale mam jeden znaczny problem. Brakuje mi podstawowego składnika. Do pojemniczka przy craftowaniu wkłada się 4 rzeczy - trzy są dostępne u handlarza i dodatkowo często wypadają z mobów (zwłaszcza curio) ale niestety nie znalazlem jeszcze czgoś takiego jak fragment. Czy ktoś zajmuje się craftowaniem i wie skąd wziąść te fragmenty. W manualu nic na ten temat nie ma - szukałem.
Aha i czy jest możliwość wymiany rzeczy między postaciami na tym samym serverze. Złoto owszem można komuś wysłać przez maila ale opcji wysyłania przedmiotów nie znalazłem.
Gram inż. na Burloku Core RP.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
krasnolud Durgni
Chętnie pobiegam w jakiejs grupce ;]
Chętnie pobiegam w jakiejs grupce ;]
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
szukam fajnej gildii po stronie orderu z dużą ilością graczy z naszego forum... nie za duże mam wymagania ? Przygarnie ktoś krasnala ogrodowego ?
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Nie wiem czy użytkownicy tego forum są zrzeszeni w jakiejś gildii (jeśli tak to nikt mnie o tym nie poinformował;) ).
Dwie największe jakie spotkałem na ABP to "Gildia" i "Twierdza".
Sam należę do "Gildii".
Dwie największe jakie spotkałem na ABP to "Gildia" i "Twierdza".
Sam należę do "Gildii".
Pewnie destruction, plewo?
Ależ się przerzedziło na serwerze. Zmniejszyła się zwłaszcza grupa czternastoletnich kul-chaośników (ciężko mi ich winić, postacie z chaosu naprawdę są wypaśne) i jest med-med. Aż do tego stopnia, że order wygrywa w prawie każdej krainie (!).
Robi ktoś cały Heavy Metal? Bo ja dopiero od trzeciego dnia (za późno się dowiedziałem), więc na pogranie knightem poczekam ze wszystkimi. Ale nagroda za medium może być całkiem wypaśna
Robi ktoś cały Heavy Metal? Bo ja dopiero od trzeciego dnia (za późno się dowiedziałem), więc na pogranie knightem poczekam ze wszystkimi. Ale nagroda za medium może być całkiem wypaśna