Wfb Komiks Luksusowy
- Temple Guard
- Falubaz
Panowie (Jasiuuu, Szczurza Jucha i inni zdolni ), co powiecie na inny, podobny projekt: żartobliwe rysunki ilustrujące magiczne przedmioty i efekty czarów WFB. Czasami jak czytam nazwę i/lub opis przedmiotu/czaru to mam śmieszne skojarzenia. Zresztą była np. mowa na naszym forum o przedmiocie DE - Seal of Ghrond (seal oznacza zarówno pieczęć jak i fokę ) - chodzi mi właśnie o podobne gry słów itd. No i pracy przy tym mniej, niż przy komiksie (w większości przypadków powinien wystarczyć 1 rysunek).
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
........
moze lepiej o forumowych wojownikach
moze lepiej o forumowych wojownikach
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
np. Seal of Ghrond, czyli Foka z GhrondTemple Guard pisze:Panowie (Jasiuuu, Szczurza Jucha i inni zdolni ), co powiecie na inny, podobny projekt: żartobliwe rysunki ilustrujące magiczne przedmioty i efekty czarów WFB. Czasami jak czytam nazwę i/lub opis przedmiotu/czaru to mam śmieszne skojarzenia. Zresztą była np. mowa na naszym forum o przedmiocie DE - Seal of Ghrond (seal oznacza zarówno pieczęć jak i fokę ) - chodzi mi właśnie o podobne gry słów itd. No i pracy przy tym mniej, niż przy komiksie (w większości przypadków powinien wystarczyć 1 rysunek).
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Na przykład o Darku "13,5 cala" "bo ten las jest za duży" Łokietku???Kielon pisze: No i w ogóle jak jest tak doskonała kreska, to aż się prosi coś ala komiks o Bilusiu 2, z tym że z obecnym środowiskiem. Oczywiście z drobną zbierznością nazwisk, wyglądu i zachowań.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
rece mi opadaja... czy to taki poziom humoru, czy inteligencji?
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
No Dzika też trzebaby koniecznie dać i inne charakterystyczne mordy battlowe.Green Knight pisze:Na przykład o Darku "13,5 cala" "bo ten las jest za duży" Łokietku???Kielon pisze: No i w ogóle jak jest tak doskonała kreska, to aż się prosi coś ala komiks o Bilusiu 2, z tym że z obecnym środowiskiem. Oczywiście z drobną zbierznością nazwisk, wyglądu i zachowań.
klask klask klask !!!
Po smierci chciałbym trafic do sekcji warhammerowców
Po smierci chciałbym trafic do sekcji warhammerowców
Ostatnio zmieniony 14 paź 2008, o 10:38 przez mrnngstr, łącznie zmieniany 1 raz.