Płomienie FENIXA [pierwszy turniej WFB we Włoclawku]
no mówiłem, ale sumienie nie pozwala mi zostawić mefiego na jeden dzień przed turniejem. ewentualnie bedzie czasem grał za nas dwóch... ;]Gobo pisze:nie martw sie Shinue...ja Cie tam dopilnuje w koncu bedizesz musial oblatywac turniej jak hostessa ;D ...z reszta mowiles ze nie grasz
@kielon: oks. 4 pary będą na was czekać.
a z Nostro kto zagra? moze rpzedzwon jeszcze do nich obu i ustalcie co i ajk... albo proponuje tak
parzysta liczba par...gracie ajk mieliscie grac...nostro sam... a jak bedzie nieparzyscie to mefi z nostro, a Ty tylko dowodzisz imprezą i przynosisz mi kawe ;D
wlasnie...bedzie kawa? ...bo jak nie to masz jeszcze 10h zeby zalatwic ;D i daj znac czy mam brac wlasny niesmiertelny kubek, czy mi cos skombinujesz ;D
parzysta liczba par...gracie ajk mieliscie grac...nostro sam... a jak bedzie nieparzyscie to mefi z nostro, a Ty tylko dowodzisz imprezą i przynosisz mi kawe ;D
wlasnie...bedzie kawa? ...bo jak nie to masz jeszcze 10h zeby zalatwic ;D i daj znac czy mam brac wlasny niesmiertelny kubek, czy mi cos skombinujesz ;D
- Mefistofeles
- Falubaz
Gobo czy ty się nie za bardzo kokoszysz w naszym kurniku?? XdGobo pisze: a jak bedzie nieparzyście to mefi z nostro, a Ty tylko dowodzisz imprezą
Osobiście jestem do tego nastawiony sceptycznie ;p ale jak shinue tak chce to wola organizatora ;]
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
perfidnie wycinasz urywki mojej wypowiedzi... jakbym gazete czytał... eh to dzisiejsze spoleczenstwo
chyba napisalem "moze" i "proponuje" uzywajac trybu przypuszczajacego (oraz podajac propozycje), co jednoznacznie oznacza, ze to wasza sprawa.. a jak mam sedziowac to chcialbym zeby to bylo w miare logiczne... a motyw z tego typu parowaniem jest bardzo czesto spotykany na parówkach w celu uniknięcia nieparzystości..
i nie oburzaj sie tak
chyba napisalem "moze" i "proponuje" uzywajac trybu przypuszczajacego (oraz podajac propozycje), co jednoznacznie oznacza, ze to wasza sprawa.. a jak mam sedziowac to chcialbym zeby to bylo w miare logiczne... a motyw z tego typu parowaniem jest bardzo czesto spotykany na parówkach w celu uniknięcia nieparzystości..
i nie oburzaj sie tak
- Mefistofeles
- Falubaz
ej to taki niewinny żarcik xd no, już spokojnie ;p
Ważne ze sobie pogram jutro xd
Ważne ze sobie pogram jutro xd
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
lajtowoo xD zaraz wyjeżdżam :P:P:P
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Uprzejmie dziekuje wszystkim przeciwnikom za mile spedzony czas ... Nostro nie wybacze ci tych grali
Pani wybitnie nie byla po mojej i brata stronie a nasze mozgi zostaly dodatkowo z niewyjasnionych przyczyn zasnute mgla glupoty co zaowocowalo popelnieniem bledow brzemiennych w skutki
Fenix sie spisal i turniej zaliczam do udanych a baza turniejowa jest swietna. Pozdrawiam
Pani wybitnie nie byla po mojej i brata stronie a nasze mozgi zostaly dodatkowo z niewyjasnionych przyczyn zasnute mgla glupoty co zaowocowalo popelnieniem bledow brzemiennych w skutki
Fenix sie spisal i turniej zaliczam do udanych a baza turniejowa jest swietna. Pozdrawiam
Rejoice! For Bad Things Are About To Happen!
- Mefistofeles
- Falubaz
vex, wg punktacji macie podręcznik po hiszpańsku xd
Turniej uważam za bardzo dobry chodź przeciwników mieliśmy silnych
1. VC + Demony -> ustawiliśmy się tak, że praktycznie demony wyły wyłączone z gry xd (nie dochodziły) Atmosfera przyjemna więc mino strachu było fajnie
2. Gobo xd Zacynało się świetnie xd Na tyle świetnie że Gobo się wkurzał i z chęcią rozsadziłby salę xd Ale i tak się skończyło na jego zwycięstwie xd
3. Wykończeni zremisowaliśmy z vexem xd
Mina wściekłego Gobo - bezcenne xd
Turniej uważam za bardzo dobry chodź przeciwników mieliśmy silnych
1. VC + Demony -> ustawiliśmy się tak, że praktycznie demony wyły wyłączone z gry xd (nie dochodziły) Atmosfera przyjemna więc mino strachu było fajnie
2. Gobo xd Zacynało się świetnie xd Na tyle świetnie że Gobo się wkurzał i z chęcią rozsadziłby salę xd Ale i tak się skończyło na jego zwycięstwie xd
3. Wykończeni zremisowaliśmy z vexem xd
Mina wściekłego Gobo - bezcenne xd
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, o 19:45 przez Mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
Dziękuję za mega przyjemne bitwy z Syrą i Michem, vexem i jego brachem!!!! xD (rewanż?? xD)
no i "ostatnią" z chłopakami...:P
Tak wiem spisaliśmy się !!! :P:P
Dzięki było fajnie, niebawem następny turniej.... liczymy na większą frekwencje...
Do zobaczenia na następnym turnieju (niekoniecznie we Włocławku)
Pooozdrooo
P.S vex wybacz mi!!!! (wbijesz mi maske w 40k, podłoże Ci się ^^ )
no i "ostatnią" z chłopakami...:P
Tak wiem spisaliśmy się !!! :P:P
Dzięki było fajnie, niebawem następny turniej.... liczymy na większą frekwencje...
Do zobaczenia na następnym turnieju (niekoniecznie we Włocławku)
Pooozdrooo
P.S vex wybacz mi!!!! (wbijesz mi maske w 40k, podłoże Ci się ^^ )
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
dziękujemy wszystkim za przybycie.
mam nadzieję, że turniej się podobał.
zapraszamy na kolejny w okolicach stycznia.
oto wyniki:
1. duke DL + kielon VC (45pts) bon na 200zł
2. green knight DL + ? (44pts) bon na 100zł
3. baniak DL + mania WE (44pts) bon na 50zł
4. syra Emp + michu DE (41pts)
5. sociu VC i marcin zakrzewski WE (38pts)
6. hirek DL + BoCh (37pts)
7. bialystok ? + ? (35pts)
8. jaceka_azael WE + gnatożuj HE (33pts)
9. paweł Dwarfs + młody/maciek O&G (33pts)
10. nostro WE (30pts)
11. gobo Bre + Emp (29pts)
12. drakar DL i corvus albus DE (28pts)
13. nehan Chd + Denior DE (26pts)
14. ufo VC + franz DLE (25pts)
15. sokół Emp + Dwarfs (24pts)
16. noir WE + wito acid DL (21pts)
17. mefi TK + shinue VC (21pts)
18. sokół HE + gprbag Skav (16pts)
19. bochynski michal Dwarfs + DE (15pts)
20. vex Bre + Kalinoś WE (15pts) nagroda pocieszenia: rulebook do lotra po hiszpańsku
ps. potem wrzucę kilka zdjęć
mam nadzieję, że turniej się podobał.
zapraszamy na kolejny w okolicach stycznia.
oto wyniki:
1. duke DL + kielon VC (45pts) bon na 200zł
2. green knight DL + ? (44pts) bon na 100zł
3. baniak DL + mania WE (44pts) bon na 50zł
4. syra Emp + michu DE (41pts)
5. sociu VC i marcin zakrzewski WE (38pts)
6. hirek DL + BoCh (37pts)
7. bialystok ? + ? (35pts)
8. jaceka_azael WE + gnatożuj HE (33pts)
9. paweł Dwarfs + młody/maciek O&G (33pts)
10. nostro WE (30pts)
11. gobo Bre + Emp (29pts)
12. drakar DL i corvus albus DE (28pts)
13. nehan Chd + Denior DE (26pts)
14. ufo VC + franz DLE (25pts)
15. sokół Emp + Dwarfs (24pts)
16. noir WE + wito acid DL (21pts)
17. mefi TK + shinue VC (21pts)
18. sokół HE + gprbag Skav (16pts)
19. bochynski michal Dwarfs + DE (15pts)
20. vex Bre + Kalinoś WE (15pts) nagroda pocieszenia: rulebook do lotra po hiszpańsku
ps. potem wrzucę kilka zdjęć
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, o 20:16 przez Shinue, łącznie zmieniany 1 raz.
ciesz sie bo to sie czesto nei zdarza ...a jak juz powiedzialem...lubie was...ale wiecej z wami niechce grac ;DMefistofeles pisze: Mina wściekłego Gobo - bezcenne xd
poza tym... turniej nawet ok... szkoda ze musielismy wyjechac wczesnije...bo 3 bitwe gralem za szybko... miało bys wóz albo przewóz... inaczej sie nie da rozgrac bitwy w 40 minut ...tym razem sie nie udalo ;] ale licze na jakis rewanz
- Mefistofeles
- Falubaz
oj tam xd do wszystkiego da się przyzwyczaić ;pGobo pisze: lubie was...ale wiecej z wami niechce grac ;D
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
- Corvus Albus
- Kretozord
Jutro napiszę raporty z bitew, dzisiaj kilka spostrzeżen:
- super, że zjawiło się tyle osób jesteśmy bardzo zadowolonie z tego powodu. Obawialiśmy się, że może być Was mało biorąc pod uwagę, że w tym samym czasi odbyła się parówka w Poznaniu i turniej w Bydgoszczy.
- obsuwa czasowa była, ale dzięki temu gracze z Warszawy mogli bez problemu dołączyć do wszystkich i grać tyle samo czasu co inni.
- mały problem z exelem, ale chyba w miare szybko rozwiązany. Następnym razem postaramy się lepszy program zorganizować, a nie autorski :>
- przeciwnicy sympatyczni bez ciśnień - Gobo było ostro steam tank jest złym narzędziem do walki . UFO i Franz po przełamaniu pierwszych lodów xD poprostu ubaw po pachy, więcej gadania niż grania :> Franz mam nadzieję, że kiedyś uśmiechnie się do Ciebie szczęście i zaczniesz rzucać statystycznie . Trzecia walka koledzy z miasta najbardziej lajtowa bitwa z Coldami w roli głównej (rajd - skasowanie 2 x driady + BSB WE)
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za przybycie i zapraszamy na kolejny turniej tym razem na większe pkt
PS. czy ktoś miał do czynienia z Panią Ewą (zarządzająca Starą Remizą)? kobieta ma złote serce załatwiła herbatę i kawę, ale nawija w nieskończoność (zagada każdego)
- super, że zjawiło się tyle osób jesteśmy bardzo zadowolonie z tego powodu. Obawialiśmy się, że może być Was mało biorąc pod uwagę, że w tym samym czasi odbyła się parówka w Poznaniu i turniej w Bydgoszczy.
- obsuwa czasowa była, ale dzięki temu gracze z Warszawy mogli bez problemu dołączyć do wszystkich i grać tyle samo czasu co inni.
- mały problem z exelem, ale chyba w miare szybko rozwiązany. Następnym razem postaramy się lepszy program zorganizować, a nie autorski :>
- przeciwnicy sympatyczni bez ciśnień - Gobo było ostro steam tank jest złym narzędziem do walki . UFO i Franz po przełamaniu pierwszych lodów xD poprostu ubaw po pachy, więcej gadania niż grania :> Franz mam nadzieję, że kiedyś uśmiechnie się do Ciebie szczęście i zaczniesz rzucać statystycznie . Trzecia walka koledzy z miasta najbardziej lajtowa bitwa z Coldami w roli głównej (rajd - skasowanie 2 x driady + BSB WE)
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za przybycie i zapraszamy na kolejny turniej tym razem na większe pkt
PS. czy ktoś miał do czynienia z Panią Ewą (zarządzająca Starą Remizą)? kobieta ma złote serce załatwiła herbatę i kawę, ale nawija w nieskończoność (zagada każdego)
kierowniczka jest naszym ojcem i matką.Corvus Albus pisze:PS. czy ktoś miał do czynienia z Panią Ewą (zarządzająca Starą Remizą)? kobieta ma złote serce załatwiła herbatę i kawę, ale nawija w nieskończoność (zagada każdego)
honorowym członkiem klubu.
wszystko co mamy zawdzięczamy właśnie jej,
dziś na przykład poświęciła nam cały swój wolny dzień.
aż nie wiem jak jej dziękować...
- Mefistofeles
- Falubaz
Co nie zmienia faktu że takiej osoby nie sposób zapomnieć ;p
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
Ufff Łomianko-Warszawiacy dojechali.Bez kitu, warto było do was przyjechać .Naprawdę macie zacne warunki : lokal,tereny i pani Ewa i jej rozkminka(nad wyższością blatów lakierowanych nad zwykłymi ;d).Wielkie dzięki za tak fajną imprezę,miejscowość do powtórzenia.