Galeria Herkulesa
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Herkulesa
Malowanie czas zacząć oto pare pierwszych przemalowanych figsów
do orasów proszę o komentarze
Proszę o ocenę nowych prac
Pozdrawiam
Herkules
do orasów proszę o komentarze
Proszę o ocenę nowych prac
Pozdrawiam
Herkules
Ostatnio zmieniony 24 lut 2009, o 20:34 przez Herkules, łącznie zmieniany 3 razy.
Nice herko Choć mi nie pasuje ten zielony i jego rozjasnienia
tylko chodz jeszcze do klubu i graj tym co pomalujesz ;P
tylko chodz jeszcze do klubu i graj tym co pomalujesz ;P
Bardzo fajnie armia bedzie sie prezentowac w calosci, popraw tylko podstawki pod black orc'ami i uwazaj zeby nie przejaskrawic ich bo bedziesz mial z daleka nieokreslone plamy zamiast oddzialow .. (wiem, nie jestem znawca).
Pozdro.
Pozdro.
Bohater ładny, black orki tez mają ciekawe malowanie, ale robisz strasznie ostre przejścia, i chyba za dużo farby nakładasz. Wypracuj cierpliwość w rozjasnianiu (nie spiesz sie z dodawaniem jasniejszej farby do mieszanki aby naj najszybciej skonczyc, maluj stopniowo z dodawaniem mniejszych proporcji)
Ale postępy robisz
Ale postępy robisz
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
na stol jak najbardziej ok ponad przecietnie moze i nawet ale mimo wszystko to cieniowanie kuleje(plynne przejscia) ale skoro ci to odpowiada to smialo mozesz nimi grac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Nowe prace bardzo mi sie podobają, Grave party mnie zabiło
- Master of reality
- Oszukista
Podoba mi się powóz zjeżdżający z chmur, a grave party niszczy
Szkielety to akurat moje malowanie i freehand. Tylko podstawki mieli gówniane kiedyś (jednolita trawka przyklejona super glue), teraz mają naprawdę extra podstawki. Tylko prześwituje z tray'a karton, zamaluj to jakoś.
Widzę, że chorągiewki dodałeś coachowi. Czy to nie dark elfickie symbole? Ale pasują tak czy inaczej, dodają takiego efektu szybkości (przynajmniej dla mnie).
Popraw koniecznie miecze grave guardom, są paskudne.
Widzę, że chorągiewki dodałeś coachowi. Czy to nie dark elfickie symbole? Ale pasują tak czy inaczej, dodają takiego efektu szybkości (przynajmniej dla mnie).
Popraw koniecznie miecze grave guardom, są paskudne.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
coraz lepsze prace. fajne konwersje szkieletów. Jedyne czego mi tu brakuje to śmierci na koźle powozu.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..