Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Corvus Albus
- Kretozord
No to mam juz altar zaraz zobacze ile to kosztuje O_o no nic w sprzedazy SOON
Bardzo fajna armia Umarłych Samurajów
Jak dla mnie ładna praca z GSem. Ekstra Varghulf, GG i Wraith`y. Reszta może nie powala, ale i tak szacunek się należy.
Jak dla mnie ładna praca z GSem. Ekstra Varghulf, GG i Wraith`y. Reszta może nie powala, ale i tak szacunek się należy.
Zaprawdę wspaniały pomysł. Zastanawiam się tylko dlaczego ghoule mają czapeczki a'la głowa Aliena.
Moim zdaniem czapeczki były z traw, a nie czarnego, błyszczacego czegoś. Chociaż przyznam się, iż nie interesuje się Dalekim Wschodem
ten typ nakrycia głowy o którym myślisz nie nosili tylko wieśniacy ... nosiło go większość japońskiego społeczeństwatedzio pisze:IMO to są czapeczki takie jakie mieli wiesniacy Japońscy
autor tej armi miał na myśli ten typ hełmuKrzyek pisze:Moim zdaniem czapeczki były z traw, a nie czarnego, błyszczacego czegoś. Chociaż przyznam się, iż nie interesuje się Dalekim Wschodem
używany był przez mniej zamożnych wojowników (głownie pikinierów)
Było, nie było... nie wiem. Miażdży...
http://www.coolminiornot.com/122271
"I spent two years and 500-600 hours painting it"
http://www.coolminiornot.com/122271
"I spent two years and 500-600 hours painting it"
- Jacek_Azael
- Masakrator
O ja pie.............
A ta matka boska to po co tam? Ja sądze że wszystko ma swoje miejsce w przyrodzie... ale to nie wyglada tam za fajnie - rzecz gustu.
- Szrederator
- Chuck Norris
szczerze mógłby się bez tego obejść a nawet powinien
technicznie figurka zajebista ... ale z Jezusem i Maryja to już przegięcie (mimo ze nie jestem religijny) ... mógł zrobić sztandar w takim stylu jak wewnętrzna strona skrzydeł
i nie wiem co tak się ludzie uczepili żeby na sile wszędzie wciskać prace Gigera na figurki ... na Eldarach to fajnie wyglądało i wystarczy
i nie wiem co tak się ludzie uczepili żeby na sile wszędzie wciskać prace Gigera na figurki ... na Eldarach to fajnie wyglądało i wystarczy
To jest figurka epic, stara jak świat ;P
-
- Kretozord
Niewąska farsa to taki bubel kompozycyjny.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash