Dead wiem ze masz racje ale z ta skora jest taki problem ze jest w sumie strasznie plaska, nie widzialem jeszcze modelu dwarfa z tak chudymi rekami, tam nie ma zadnych miesni mialem wrazenie ze elfa maluje(dlonie wielkosci elfickich) mozekiedys ja poprawie ale jak narazie mam duzo malowania innych figsow niedlugo wrzuce nowe:) Dziekuje wszystkim za komentarze i poradydead pisze:Kocie wiecej kontrastu na skorze - nie wiem czemu niby mlot mialby byc do poprawy?? jest git ... ale skora - zrobiles z neigo brudasa
Mazidła by Draco - 03.05.17 PMOTM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Bardzo fajny przypomina mi.. mojego
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
Bardzo fajni najbardziej podoba mi się złoto na toporach, brody wyszły świetne, a skóra też dobra
Nie podoba mi się tylko jedna rzecz - topór tego po prawej, znaczy malowanie jest bardzo dobre, ale ta końcówka ostrza wzniesionego topora Brzydkie to jest
Mi się bardzo nie podoba, może to powinno zostać, ale ja np. przycinam bo bardziej to dużą nadlewę przypomina niż ostrze...ale cóż...kwestia gustu chyba
Malowanie bardzo dobre, może tylko trochę krwi by się przydało
Pzdr i ciśnij dalej
Nie podoba mi się tylko jedna rzecz - topór tego po prawej, znaczy malowanie jest bardzo dobre, ale ta końcówka ostrza wzniesionego topora Brzydkie to jest
Mi się bardzo nie podoba, może to powinno zostać, ale ja np. przycinam bo bardziej to dużą nadlewę przypomina niż ostrze...ale cóż...kwestia gustu chyba
Malowanie bardzo dobre, może tylko trochę krwi by się przydało
Pzdr i ciśnij dalej
Gratulacje, naprawde dostojne Brzuchacze
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
no no no Panie Draco takiego porządnego i chwytającego za serce malowania to ja dawno na BP nie widziałem... rudość brody slejerów bardzo mi do gustu przypadła... BRAVO! metaliki fantastyczne NNM może się schować :> zaprawdę porządny krasnoludy Panie Draco... oby tak dalej!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Moge powiedziec jakich kolorkow uzylem ale sposobu nie za bardzo bo roznie te washe klade nie mam zaplanowane jakos 1 schematu podstawa to bloodred na niego klade blaizinga i rozjasniam sunbrastem a miedze kolejnymi etapami washuje nowim washem gw(czerwonym) no i tyle:)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Chodzi Ci o Ball Red ??Moge powiedziec jakich kolorkow uzylem ale sposobu nie za bardzo bo roznie te washe klade nie mam zaplanowane jakos 1 schematu Smile podstawa to bloodred na niego klade blaizinga i rozjasniam sunbrastem a miedze kolejnymi etapami washuje nowim washem gw(czerwonym) no i tyle:)