Turniej w Lublinie by Kiełbasy -18. października - 700 pts
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no właśnie, kraski są na 6 ed jeszcze, co nie znaczy, że to co dudi mówi jest nieprawdą,krecik_77 pisze:Najnowszy Kodeks Krasnoludów jest już siódmoedycyjny - doskonale wiesz o tym, Rakso...
Hordy Archaona jeszcze można, Duduś... Bo book (e-book ) WoCh jeszcze niedopuszczony.
Slayerzy nie poszli w zapomnienie bo nawet w faqu do booka krasnoludzkiego są uściślenia do Karak Kadrin, to tylko nasz głupi polhammer ich wykluczyłShakin' Dudi pisze:Rakso...ale armia slayerow była jeszcze na pierwszy kodeks 6 ed. Gdy wyszedł nowy kodeks pod koniec 6 ed zmieniły się całkowicie zasady armii krasnoludzkiej (dostała nowe ) i slayerzy poszli w zapomnienie
- Shakin' Dudi
- Masakrator
w takim układzie kocham polhammer
I znowu przepraszam za zamieszanie: ja przybędę dopiero ok 12-14 bo mam kursy maturalne z anglika. Zobaczę jak komu idzie i zapewne pomoge posprzątać. Pozdro!
I znowu przepraszam za zamieszanie: ja przybędę dopiero ok 12-14 bo mam kursy maturalne z anglika. Zobaczę jak komu idzie i zapewne pomoge posprzątać. Pozdro!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
A moim zdaniem łatwiej samemu sprawdzić, a nie czekać na odpowiedź od kogoś na forumSupeł pisze:rzeczywiście, są głoszone nawet 2 ale łatwiej by było odpowiedzieć po prostu a nie odsyłać
Rozkładanie stołów jakoś od 16 w piątek chyba, jeszcze się nie dogadaliśmy ostatecznie.
A tak w ogóle prośba do Supła i Dudiego - puśćcie wici po swoich klubowiczach, że jest turniej, bo mam wrażenie, że sporo ludzi z okołolubelskiego półświatka battlowego nie zagląda do tego tematu.
ale jak już piszesz na ten temat to łatwiej ci napisać zgłoszony niż pisać całe zdanie odsyłać gdzieśkrecik_77 pisze:A moim zdaniem łatwiej samemu sprawdzić, a nie czekać na odpowiedź od kogoś na forumSupeł pisze:rzeczywiście, są głoszone nawet 2 ale łatwiej by było odpowiedzieć po prostu a nie odsyłać