Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
banner of murder ... fajnie
banner of murder + hydra banner ... super tylko szkoda że to mnie zaszarżują a nie ja ich
5 cokow z BSB daje nam 12 atakow S4 AP z samych mountów(dla porównania to taka sama siła jak salwa z 2 bolców) ... o 15 atakach góry nie wspominam ...
banner of murder + hydra banner ... super tylko szkoda że to mnie zaszarżują a nie ja ich
5 cokow z BSB daje nam 12 atakow S4 AP z samych mountów(dla porównania to taka sama siła jak salwa z 2 bolców) ... o 15 atakach góry nie wspominam ...
Ale jak my wjedziemy w niego z tym sztandarem to jest naprawde miłohypnotic pisze:No jak wjedzie Ci w te coldy steem tank to żaden sztandar im nie pomoże akurat.

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Corvus Albus
- Kretozord
Od ilu pkt bierzecie smoka do rozpiski?

hydra nie panikuje bo cale strzelanie leci w nią. A masz uwzglednione ze masz 90 stopni jak hydra widzi.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
też nie chce mi się sprawdzać ale i ile dobrze pamiętam, to hydra tylko porusza się jako harcownicy, pozostałe zasady skirmishu nie obowiązująPitagoras pisze:ok inne pytanie, hydra jest monsters and handlers, czyli harcownicy, czyli harcownicy, czyli 360 stpni widzenia, ale w zasadach jest napisane ze bierze sie pod uwage tylko widzenie hydry wiec jak w koncu w kwestii szarży?
i jeszcze czy jeśli straciłem w strzelaniu 25% hydry to panikuje?
już tyle razy było to przerabiane że staje sie nudne.Artein pisze:też nie chce mi się sprawdzać ale i ile dobrze pamiętam, to hydra tylko porusza się jako harcownicy, pozostałe zasady skirmishu nie obowiązująPitagoras pisze:ok inne pytanie, hydra jest monsters and handlers, czyli harcownicy, czyli harcownicy, czyli 360 stpni widzenia, ale w zasadach jest napisane ze bierze sie pod uwage tylko widzenie hydry wiec jak w koncu w kwestii szarży?
i jeszcze czy jeśli straciłem w strzelaniu 25% hydry to panikuje?
Porusza sie jak harcownik. Widzi 90'. Zieje po marszu i ma hatreda...
Amen...