KIK ASS!!!
szkoda ze format to te rowne 2kola, bo powyzej 2k to conajmniej 40% stanowia herosi i tak naprawde niewiele pozostaje na oddzialy.bless pisze:Mobi, nie chcemy przegiąc z ograniczeniami, zeby sie nie okazalo, ze na turniej przyjdziemy tylko my i 2 Kultowców....I tak juz pojechalismy dosyc po harkorze, wiec w pozostalych kwestiach luzujemy.
btw nie odpowiedziales czy gramy na tajne

pozdro
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Żebyście za to akurat z własnej kieszeni nie dopłaciliswieta_barbara pisze:Nie przesadzamy. Tak jest akurat.

W sumie jakby zrobić równoległy turniej TYLKO dla vc i demonów to frekwencja mogłaby być podobna, no i gracze tychże armii musieliby się bardziej wykazać

same DL + VC - nie byłoby duzej frekwencji.. bo co to za gra demonami gdzie nie mozna w latwy sposob rozwalac innych armii, tylko trzeba stanac do wyrównanej walkiCauliflower pisze:Żebyście za to akurat z własnej kieszeni nie dopłaciliswieta_barbara pisze:Nie przesadzamy. Tak jest akurat.![]()
W sumie jakby zrobić równoległy turniej TYLKO dla vc i demonów to frekwencja mogłaby być podobna, no i gracze tychże armii musieliby się bardziej wykazać

A może zrobicie na zwykłym eurocompie? Jego główną wada było słabe działanie na VC i DoCH, ale ich nie będzie...
Bo jak tak sobie myślę, to granie przeciw kompletom 4 magów w 9 bitwach na 10 było tym co mnie zniechęciło do turniejów na dłuższy czas. Dopiero ostatnio, dzięki pojawianiu się róznych Compów skusiłem się by wrócić... a tu w zasadzie żadnego ograniczenia turlactwa PD nie ma.
Bo jak tak sobie myślę, to granie przeciw kompletom 4 magów w 9 bitwach na 10 było tym co mnie zniechęciło do turniejów na dłuższy czas. Dopiero ostatnio, dzięki pojawianiu się róznych Compów skusiłem się by wrócić... a tu w zasadzie żadnego ograniczenia turlactwa PD nie ma.
- swieta_barbara
- habydysz
Cyel - spojrz na to z tej strony. Jak bedziesz gral na 4 magow, to nie bedzie wlasciwie nic wiecej w tej armii - zwlaszcza przy tym formacie. Jak sie wyda na bohaterow 1000 pts, to ja juz mam z nimi wesolo.
Jesli turniej wypali, to nastepna formule bedziemy tworzyli juz w wiekszym gronie graczy.
Jesli turniej wypali, to nastepna formule bedziemy tworzyli juz w wiekszym gronie graczy.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To rozpisz sobie skaveny... nie będzie wesołoswieta_barbara pisze:Cyel - spojrz na to z tej strony. Jak bedziesz gral na 4 magow, to nie bedzie wlasciwie nic wiecej w tej armii - zwlaszcza przy tym formacie. Jak sie wyda na bohaterow 1000 pts, to ja juz mam z nimi wesolo.
- swieta_barbara
- habydysz
Skavy to plew, zreszta prawie nikt tym nie gra.
rozpa wysłana... tym razem prawie bez magów i bez SD 

To nie trudnosc z graniem przeciw takim armiom mnie zniechęciła do chodzenia na turnieje te 2-3 lata temu. Raczej to, że przychodziłem grać w figurki a w 4 bitwach na 5 grałem w kości (magii). No ale myślę,że mogę dać Kik Assowi szansę, bo lubię Jeźdźców Hardkoruswieta_barbara pisze:Cyel - spojrz na to z tej strony. Jak bedziesz gral na 4 magow, to nie bedzie wlasciwie nic wiecej w tej armii - zwlaszcza przy tym formacie. Jak sie wyda na bohaterow 1000 pts, to ja juz mam z nimi wesolo.
.