ARENA 2008 "Turniej im. Łukasza Krawczyka"
No i co zrobisz Malal ?? Trąbię od tygodnia, że trzeba wysłać - dostałbym XLSa od orgów to sam bym to zrobił - zero odzewu w tej sprawie. Też mi bardzo szkoda, bo to był mój jedyny master w tym sezonie, w dodatku dobre miejsce, ale może jak jakiś wstrząs będzie to się niektórzy obudzą.
Jeżeli jednak jakoś LL to przepchnie (wiadomo - ma władzę
), to proponuję nie dawać premii sędziowskich organizatorom za ten turniej (jak był sędzia z zewnątrz to jemu tak).
Jeżeli jednak jakoś LL to przepchnie (wiadomo - ma władzę

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Nic nie zrobie co najwyzej Orgowie moga sie zdzwici jak gracze im to zapamietaja i Arena zdobedzie mniej glosow na LL przy wybieraniu masterow niz sie spodziewaja. I owszem jestem zainteresowany pozytywnym rozpatrzeniem sprawy. Bo poswiecilem podobnie jak 70 innych osob swoj weekend dla przyjemnosci i dla pkt do ligi<tutaj moze troche mniej niz 70 osob> 

podpis nieregulaminowy - administracja
To trzeba uderzyć do LL - a gdzie są orgowie ?? Nie tylko Maciek to organizował - Rusin też np. Niech ktoś z Krakowa zabierze głos w tej sprawie
Draconis - FOR EVER !!!
Parę fotek które wykonałem jak jeszcze mogłem utrzymać aparat
:
http://www.sendspace.com/file/a2iuf4
A dla tych którym się nie podobało bo to bo tamto, dedykowana fotka (mam nadzieję zę nie masz nic przeciwko Okarku
)

http://www.sendspace.com/file/a2iuf4
A dla tych którym się nie podobało bo to bo tamto, dedykowana fotka (mam nadzieję zę nie masz nic przeciwko Okarku

Sorry za nerwa z wynikami.
Scimitar sugerował żebym mu wysłał tylko listę w excelu, ale wolałem zrobić to poprawnie, a że nie miałem ani czasu ani motywacji, zrobiłem to w ostatniej chwili. Ale przynajmniej tak jak powinno być. Wpisywanie tych ID to upierdliwa sprawa, a ja już torchę wypruty byłem ostatnio.
Anyway, wyniki wysłano w terminie.
Scimitar sugerował żebym mu wysłał tylko listę w excelu, ale wolałem zrobić to poprawnie, a że nie miałem ani czasu ani motywacji, zrobiłem to w ostatniej chwili. Ale przynajmniej tak jak powinno być. Wpisywanie tych ID to upierdliwa sprawa, a ja już torchę wypruty byłem ostatnio.
Anyway, wyniki wysłano w terminie.
Wklepanie wyników i wysłanie to jest max godzina roboty z przeglądarką otworzoną na stronie z listą graczy z adeon.livenet.pl i wyszukiwanie odpowiednich nazwisk. Jak ktoś jest leniwy i się do tak prostej roboty nie może wziąć, to jak mu się chciało mastera zrobić?Maciek Paraszczak pisze:Wpisywanie tych ID to upierdliwa sprawa, a ja już torchę wypruty byłem ostatnio.

Nie chciało mu się. Ale zrobił.krecik_77 pisze: Jak ktoś jest leniwy i się do tak prostej roboty nie może wziąć, to jak mu się chciało mastera zrobić?
Godzina roboty staje się bardziej upierdliwa, kiedy ci się chce rzygać, za każdym razem jak popatrzysz na coś związanego z turniejem.
Ale za pewne o tym wiesz, bo już 10 masterów zapiałeś na ostatni guzik, wysyłając wyniki na 3h po zakończeniu turnieju.
Akurat mi wysłanie wyników z Mastera of Choko 2007 zajęło straszną godzinę i zrobiłem to w poniedziałek po turnieju. Było wtedy ponad 90 osób na turnieju. Z sobotnich lokali które organizujemy wysyłam natomiast wyniki w niedzielę. Tak więc Twój sarkazm jest jak najbardziej nietrafiony...
Jak chce się Wam rzygać po turnieju, to po prostu mniej pijcie w trakcie
Jak chce się Wam rzygać po turnieju, to po prostu mniej pijcie w trakcie