Wfb Komiks Luksusowy
- Corvus Albus
- Kretozord
a moze to specjalnie...
no, zajebisty komiks
a wroclaw imo dlatego, ze tam niedlugo master...
a wroclaw imo dlatego, ze tam niedlugo master...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Nieprawda...qlpin pisze:najlepszy z dotychczasowych, tylko Wrocław jest w dolnośląskim...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Też nieprawdaJasiuuu pisze:Prawda prawda na dolnośląskim
Polskiego to jeszcze uczą dziś w szkołach? Rozmawiamy tu o zakresie z... ja wiem, dawnej siódmej klasy podstawówki? Ja wiem że teraz nie ma siódmej klasy podstawówki, ale to chyba w gimnazjum teraz powinno być, prawda?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
zapomniałeś dorysować brode krasnalce.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- Corvus Albus
- Kretozord
Ta się goli zamiast miski mógł jej nowy wałek bojowy zrobić