smerfne hity 5 [wip. up. 24.03.09 godz. 10.53] Cpt. Sicarius
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
@Treevill - wiem, że tak się malowało Miałem na myśli "nowość" w twórczości Siaska
A teraz muszę przyznać, że paski w połączeniu z całą czerwoną częścią rękawicy robią lepsze wrażenie I ja bym zostawił jedną taką, drugą taką. Ale czerwone paski i tak bym zamienił na inne, ciemniejsze
A teraz muszę przyznać, że paski w połączeniu z całą czerwoną częścią rękawicy robią lepsze wrażenie I ja bym zostawił jedną taką, drugą taką. Ale czerwone paski i tak bym zamienił na inne, ciemniejsze
bingo! o tym myslalem malując tego typka
powoli malymi kroczkami ale do przodu. juz troche mam tego pana dosc. ale coz... umowa jest umowa trzeba dokonczyc
pozdrawiam.
(szczurek- specjalnie dla Ciebie dobre duze fotki ;D)
pozdrawiam.
(szczurek- specjalnie dla Ciebie dobre duze fotki ;D)
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak wyżej. Z jedną łapą w paski wyglądał lepiej, teraz tak jakoś zwyczajnie. Technicznie - rewelacja. Brawo.loler pisze:Dużo bardziej podobało mi się z jedną łapą niebieską. I złote palce w łapce też dużo dawały... myślę, że figsa na tym straciła
Mimo to nadal trzyma poziom i mi się podoba.
No chociaż taki ma na ciebie wpływ (bo nawiercania nie przyswoiłeś ) .
Co do figurki to :
Istotnie lepsze była opcja z jedna normalną łapą Teraz to jakoś dziwnie wygląda .Fajnie wyszła ta szmatka w kroku oraz czerwone rękawice (good zniszczenia) .NMM to już standard (Powiedz mi tylko czy w realu ma taki sam odcień jak na fotach i jakich kolorów użyłeś , bo jest taki inny niż wszyscy robią ) Dioramka spoko tylko przydałoby się jakieś urozmaicenie (może jakaś roślinność czy trawka ... + jakiś akcent kolorystyczny bo strasznie szaro-buro jest .) .Myślę ,że jakaś broń czy zwłoki by pasowały
p.s-Ciśnij dalej
Co do figurki to :
Istotnie lepsze była opcja z jedna normalną łapą Teraz to jakoś dziwnie wygląda .Fajnie wyszła ta szmatka w kroku oraz czerwone rękawice (good zniszczenia) .NMM to już standard (Powiedz mi tylko czy w realu ma taki sam odcień jak na fotach i jakich kolorów użyłeś , bo jest taki inny niż wszyscy robią ) Dioramka spoko tylko przydałoby się jakieś urozmaicenie (może jakaś roślinność czy trawka ... + jakiś akcent kolorystyczny bo strasznie szaro-buro jest .) .Myślę ,że jakaś broń czy zwłoki by pasowały
p.s-Ciśnij dalej
jak kazdy inny tylko czerwonygoboss pisze:Wyjade z głupim pytaniem
Jak zrobiłeś ten klejnocik na środku klaty?
chodzi Ci o to jak go pomalowalem? hm... no jak widac rozjasniasz zgodnie z ksztaltem do dołu a po przeciwnej stronie dodajesz bliki.
a co do szczurka...
no tam jeszcze bd cos na tej podstawce robił. jest glowa tyranidy i pododaje rozych fajnych rzeczy ale musze sie nad tym zastanowic.
hm... figurka w realu jest bardziej jak na tej poprzedniej pojedynczej fotce troche bardziej zolta i jasniejsza. a kolorki to snakebit + czarny, snakebit, snakebit + biały.
wiesz, kazdy maluje to w innych proporcjach
to nadaje mu klimatu wojownika. pameitaj ze na zywo to jest duzo mniejsza figsa a kolory sa bardziej nasycone. zobaczysz na zywo- podejmiesz decyzje. ale wiesz, wystarczy przemalowac
choc uwazam ze tak wyglada lepiej.
choc uwazam ze tak wyglada lepiej.