CS by Furion ODSŁONA DRUGA
wiesz shino jak to jest miec niegrywalne unity?
w tk raczej nie...
fasta powiadasz? albo eterali? zagraj kiedys WE i potem opowiadaj takie rzeczy...
co do brety...
miesci sie...miesci sie ale nie na kawalerie shino...
bretce wystarcza 4 corowe kawalerie i dalej maja niezmieniony potencjal bo ii tak maja co jeszcze wystawic ze specjali, erek i corow... dobrze o tym wiesz...
gogos zartujesz chyba? tylko erranty tyle lanc wystawia a pegazy tylko z lordem na pegazie... 5-6 lanc spokojnie wystawiasz...
w tk raczej nie...
fasta powiadasz? albo eterali? zagraj kiedys WE i potem opowiadaj takie rzeczy...
co do brety...
miesci sie...miesci sie ale nie na kawalerie shino...
bretce wystarcza 4 corowe kawalerie i dalej maja niezmieniony potencjal bo ii tak maja co jeszcze wystawic ze specjali, erek i corow... dobrze o tym wiesz...
gogos zartujesz chyba? tylko erranty tyle lanc wystawia a pegazy tylko z lordem na pegazie... 5-6 lanc spokojnie wystawiasz...
Ostatnio zmieniony 17 paź 2008, o 22:13 przez bigpasiak, łącznie zmieniany 1 raz.
jak te driady takie plewne to po co je wogole wystawiasz? nie lepiej fasta w we wziac moze?taa... zeby lancom sie latwiej zdobywalo pkt na unitach z zerowym [ 0!] sv i praktycznie zerowym [ 0!] staticiem... masz lepsze pomysly?
abo eternali sproboj wziac... moze sie spisza a nie to co zawsze...
a w bretce sie t4ez nie miesci potrojny core i jakos tak strasznienie narzekaja...
zamiast 5-6 oddzialow errantow ma 2x errantow+2x kotrow, lub 3x errantow i 1xkotrow...bigpasiak pisze: ps. jakos strasznie bretka traci na tym cs-ie?
max 2x pegazy
imo calkiem sporo traci, oddzialow ma mniej za to wieksze.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
dobrze to zapytam tak. co wymienione armie traca wzgledem euro?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
niegrywalne unity?w tk raczej nie...
moze w tk nie ma... ale skoro uszatki sa grywalne to czemu narzekasz na treekiny? w tej samej cenie a sa o wiele lepsze....
czemu narzejkasz na fasta? porownaj fasta z lekka kawaleria tk
popatrz na cascet
to, ze gracze tk nie narzekaja na rozne ciecia nieoznacza, ze nie maja niegrywalnych unitow tylko, ze sobie radza z roznymi ograniczeniami... widze, ze jak tobie standard zabrac to juz nie wiesz jak grac w praktyce...
porownaj koszt cenowy i umiejetnosci...Shino pisze:niegrywalne unity?w tk raczej nie...
moze w tk nie ma... ale skoro uszatki sa grywalne to czemu narzekasz na treekiny? w tej samej cenie a sa o wiele lepsze....
czemu narzejkasz na fasta? porownaj fasta z lekka kawaleria tk
popatrz na cascet
to, ze gracze tk nie narzekaja na rozne ciecia nieoznacza, ze nie maja niegrywalnych unitow tylko, ze sobie radza z roznymi ograniczeniami... widze, ze jak tobie standard zabrac to juz nie wiesz jak grac w praktyce...
moze jedna glowna... nie lamiacy i nie uciekajacy unit ktory mozna wskrzesic... naprawde nie masz co porownywac shino i wiesz ze Twoje argumenty sa bez pokrycia...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Ushatki mozna pchnac, dac im dodatkowy atak, leczyc, maja wiecej sily? IMO sa lepsze od Treekinow.Shino pisze:niegrywalne unity?w tk raczej nie...
Chyba sobie jaja robisz Po to żeby każdy skopiował moje najbardziej wygięte na świecie pomysły?Morgon82 pisze:Furion: nie wykrecaj sie tylko przedstaw propozycje wampirzej rozpiski na 2250 bez Black Knights i Blood Knights na 2250 wedlug Twojego CSa.
Nie mam w zwyczaju publikować wampirzych rozpisek.
pozdrawiam
Furion
To ja poproszę WE by Furion - bez Warhawków (bo są biedne), bez Treemana (bo plewny obecnie), bez Eternali (Żal), bez Treekinów (może nie Żal, ale takie sobie). Nie mam ochoty wystawić wymienionych wyżej oddziałów, tak więc zaproponuj mi coś z tych co posiadam i co uważam, za warte wystawienia. Dajmy na to 2313.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
<lol>Scimitar pisze:To ja poproszę WE by Furion - bez Warhawków (bo są biedne), bez Treemana (bo plewny obecnie), bez Eternali (Żal), bez Treekinów (może nie Żal, ale takie sobie). Nie mam ochoty wystawić wymienionych wyżej oddziałów, tak więc zaproponuj mi coś z tych co posiadam i co uważam, za warte wystawienia. Dajmy na to 2313.
Scimi, chyba nie rozumiesz idei CSu
rownie dobrze mozna zaczac sie zalic ze nie mozna wystawic 24 pieskow khorna bo bardzo sie je kocha i sa super... tylko trzeba wystawiac mega plewnych bloodletterow bo slotow special, rare i core na nic innego nie starcza...
jak nie masz ochoty, to nie musisz grac na turnieju na ktorym bedzie ten CS, proste
a jadąc Jankielowym kozactwem... naucz sie grac tymi jednostkami i wycisnij z nich 150% ich mozliwosci (IMO warhawki czy treekiny nie sa bardzo slabe, a napewno moga znalezc zastosowanie)
Ależ rozumiem, tylko, że wspomniany CS uniemożliwia mi złożenie rozpiski, która nie będzie kalką innych rozpisek. Chyba nie o to w tym chodzi ?? Bo idąc tym tropem starczy poskładać po jednej rozpie dla każdej armii i chcesz grać daną armią to grasz tą rozpą.
Napisałem dlaczego mi ten CS uniemożliwia wystawienie się - nie mam na co punktów wydawać, a tworzenie na siłę klocka driad po 20 chyba się jednak mija z celem nie uważasz ??
Napisałem dlaczego mi ten CS uniemożliwia wystawienie się - nie mam na co punktów wydawać, a tworzenie na siłę klocka driad po 20 chyba się jednak mija z celem nie uważasz ??
Draconis - FOR EVER !!!
jakiego klocka driad ?Scimitar pisze: Napisałem dlaczego mi ten CS uniemożliwia wystawienie się - nie mam na co punktów wydawać, a tworzenie na siłę klocka driad po 20 chyba się jednak mija z celem nie uważasz ??
duzy mag scroll wych elm
maly mag 2x scroll
bsb z hailem
tancerz z moonstonem
2x 10 driad
2x 12 luczniko
glade riderzy
2x tancerze
2x wildzi
waye + orzel
i akurat w WE jest pierdylion koncepcji... poza corami i specialami ktore sa wiadome (bez CSa rowniez sa wiadome wiec tu sie nic nie zmienia), a tak to w rarach mozna miec rozne kombinacje, na herosach tak samo... naprawde Cie nie rozumiem
dublujesz specjala dwa razythurion pisze:
duzy mag scroll wych elm
maly mag 2x scroll
bsb z hailem
tancerz z moonstonem
2x 10 driad
2x 12 luczniko
glade riderzy
2x tancerze
2x wildzi
waye + orzel
EDIT:
Malal mnie ubiegł
szczerze mowiac to IMO warriorzy sa poza ewidentymi bledami w army booku dobrze napisani, jedyne 'przegiecia' jakie widze to black tongue + papuga (sam tego nie wystawiam ale moze byc nasty ) no i rycerze... rycerze ograniczenie sa eurocompem, wiec mozna by dopisac ze black tongue i papuga zzeraja po specialu (brak rarow w tej armii nic nie robi), tak pozatym jakos nie moge sie dopatrzyc jakichkolwiek przegiec... niewykluczone ze jestem slepyMalal pisze:Zrozumiesz jak ci sie dobiora do WoCHu
@to zamiast tancerzy warhawki albo treekiny, IMO przydatne
Popieram thuriona. Zresztą chaos zawsze był perfekcyjnie wyśrodkowaną armią. Z każdą może powalczyć, ale nie ma jakiś super bonusów. To samo było z Hordami, moja rozpa na euro i bez nie różniła się niczym. Teraz mamy to samo. Nie ma żadnych większych przegięć oprócz duzego maga z black tongiem, spell familiarem i deathem+małym magu z puppetem Ale ten combos i tak jest o wiele gorszy na demony i wampiry
@malal
dublowanie speciali? knighci, ogry, DO, forsakeni, 4 mniej lub bardziej sprawne speciale. Zakazanie potrójnego slota też może być. I tak każdy wystawia min 1x oddział piechotnych marauderów. Z resztą w ostateczności zamiast knightów drugich można shaggotha dać Przy mniejszej ilości armat itp już nie jest taki plewnowarzywny
@malal
dublowanie speciali? knighci, ogry, DO, forsakeni, 4 mniej lub bardziej sprawne speciale. Zakazanie potrójnego slota też może być. I tak każdy wystawia min 1x oddział piechotnych marauderów. Z resztą w ostateczności zamiast knightów drugich można shaggotha dać Przy mniejszej ilości armat itp już nie jest taki plewnowarzywny
Release the Przemcio!