HE 1150 pkt.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Boogy pisze:Dziękuję za cenne rady Lordów Wojny. Mądrośc Hoeth przez Was przemówiła

Caladai... Urithair... Cadaith...
hehe, fajne ;)

dobrze, że się wczuwasz w klimat :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Ja powiem tak;
Ja bym zamiast kolejnych jednych sliverków dał 2 maga, myślę żę się na 1 nie przebijesz używając 4 kości (no może się uda)

Ja no ok 1 k wystawiam
2 magów
2*5 silverków
5 dragonów, zamierzam bo jeszcze ich nie mam
2 charioty
2 orzełki

Więc się za bardzo nie różnimy

Bo ważny jest sejw :wink:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

co sie nie przebije z 5-7 PD?? 3 czarami imozliwościa ich wyboru? spokojnie się przebija, bez problemów :)
F.N.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Paku, twoja rozpiska jest bardzo typowa na takie punkty..
a tutaj mamy zaprezentowane nowe podejscie.. ktore jest calkiem intersujace.. i ciekawi mnie jak to sie bedzie spisywalo.
Obrazek

Rogas
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Rogas »

Jeden Highelficki mag z Bannerem of Sorccery radzi sobie doskonale. Zna 3 czary, ma do dyspozycji 5-7 kości mocy. Czyli jak rzucisz czar na 4 kościach (mag posiada honor channeler) to nawet nie wystarczy na 2 pozostałe czary. Gdy dochodzi 2 mag, to daje nam dodatkowe 2 kości, czyli mamy wówczas 7-9. Na 2 magów to jest zdecydowanie za mało, więc marnujemy ich potencjał i przy okazji wydane punkty.
http://www.dwarftales.com/

Genialna alternatywa dla figurek GW!!

Awatar użytkownika
Boogy
Pseudoklimaciarz

Post autor: Boogy »

...bitewny opadł kurz. Elfy ze smutkiem popatrzyły na zwłoki wrogów, których zmuszone były zabic... Śmierc, nawet wroga, nie cieszy... Kazdy z wojowników, który jeszcze niedawno siał zniszczenie, teraz pochylił głowę i w niemej modlitwie prosił bogów o błogosławieństwo dla zmarłych...

Jeszcze raz dzięki wszystkim za rady :) rozpiska sprawiła się znakomicie. Grałem 4 bitwy na turnieju. Z Orkami, Wood Elfami, Imperium i Dark Elfami. Wyniki odpowiednio: 19:1, 19:1, 17:3, 16:4.

Mój czarodziej poległ tylko w ostatniej bitwie na skutek miscastów.
Największym przerażeniem napawał mnie drzewiec, ale spłonął od czarów Lore of Fire. Wielostronne szarże kawalerii siały zniszczenie. Do tego Lore of Metal na ciężkozbrojną kawalerię - sam miód :D.

@Asassello - mam nadzieję, że w przypadku testowania tej rozpiski będziesz miał co najmniej tyle radości z gry ile miałem ja :wink:

@Kosa - szczególne podziękowania, za wsparcie merytoryczne

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

ladne wyniki, gratulacje.

juz ulozylem sobie rozpiske na 1200 pkt i zagram nia przy najblizszej nadarzającej sie okazji :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

czyl izagrałeś na jendym magu, tak?? jeśli tak t niezłe on spustoszneie robi, drugi jest zbędny a za 180pkt to ja sobie wojska wole nakupić :D

gratulacje, a któe miejsce? Pierwsze? :)
F.N.

ODPOWIEDZ