Kiełbasy w Lublinie - spotkania w MDK nr 2 i nie tylko
Kiełbasy w Lublinie - spotkania w MDK nr 2 i nie tylko
Po przerwie międzysemetralnej zwanej przez niektórych wakacjami, a także po remoncie pomieszczeń w MDK2 wznawia działalność Sekcja Gier Bitewnych.
Sezon zainicjował turniej na 700pts w systemie mecz i rewanż, "Wurstfest VII", który wygrał skacowany Supeł.
Spotkania Sekcji odbywać się będą w każdą sobotę, w godzinach 10-14.
Wszystkich, którzy chcą uczestniczyć w zajęciach, a nie wypełnili w całości kart uczestnika prosimy o doniesienie brakująch danych ( nr-y dowodów, zgody rodziców w przypadku niepełnoletnich) na najbliższe spotkania.
Grać zapewne będziemy albo w sali kominkowej, albo na holu na dole.
W temacie tym można także dyskutowac o działalności lubelskiego odłamu Deadly Sausages.
pozdrowienia, Krecik
Sezon zainicjował turniej na 700pts w systemie mecz i rewanż, "Wurstfest VII", który wygrał skacowany Supeł.
Spotkania Sekcji odbywać się będą w każdą sobotę, w godzinach 10-14.
Wszystkich, którzy chcą uczestniczyć w zajęciach, a nie wypełnili w całości kart uczestnika prosimy o doniesienie brakująch danych ( nr-y dowodów, zgody rodziców w przypadku niepełnoletnich) na najbliższe spotkania.
Grać zapewne będziemy albo w sali kominkowej, albo na holu na dole.
W temacie tym można także dyskutowac o działalności lubelskiego odłamu Deadly Sausages.
pozdrowienia, Krecik
-
- Wałkarz
Dokładnie
Panowie :
stoły leżą na korytarzu , można brać i korzystać , tereny - na razie - są na portierni , trzeba się pytać o pana Grzegorza - on wyda pudełko i można grać .
W najbliższym czasie ma być szafka , jak już będzie dołożymy terenów żeby starczało tak na 4 stoły , ale to za moment , bo jeszcze kończą remontować .
Proszę donieść te brakujące dane , bo bez nich , nie możemy tam funkcjonować , takie są przepisy domu kultury.
Grać można już od najbliższej soboty
Zapraszamy
i proszę szanować to co wam udostępniamy... z góry dziękuje.
Panowie :
stoły leżą na korytarzu , można brać i korzystać , tereny - na razie - są na portierni , trzeba się pytać o pana Grzegorza - on wyda pudełko i można grać .
W najbliższym czasie ma być szafka , jak już będzie dołożymy terenów żeby starczało tak na 4 stoły , ale to za moment , bo jeszcze kończą remontować .
Proszę donieść te brakujące dane , bo bez nich , nie możemy tam funkcjonować , takie są przepisy domu kultury.
Grać można już od najbliższej soboty
Zapraszamy
i proszę szanować to co wam udostępniamy... z góry dziękuje.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
o spoko.
z chęcią zagram z kimś w sobote na duże punkciory
z chęcią zagram z kimś w sobote na duże punkciory
-
- Wałkarz
Odnośnie turnieju na falkonie
Może tak sie da...?
Robimy w Mdku , pod patronatem cytadeli syriusza , może jakieś marne nagrody dadzą , część kasy za wejściówki też na nagrody możemy przeznaczyć , powiedzmy pół na pół z cytadelą , jak ktoś ma kontakt dobry z ich szefem , niech pogada.
Postaram się mdk załatwić powiedzmy do 20 , żeby na spokojnie pare bitew na duże punkty zagrać.
W jakim terminie ten falkon ?
Acha , pomóc moge , ale ja gram w infinity , więc...
Może tak sie da...?
Robimy w Mdku , pod patronatem cytadeli syriusza , może jakieś marne nagrody dadzą , część kasy za wejściówki też na nagrody możemy przeznaczyć , powiedzmy pół na pół z cytadelą , jak ktoś ma kontakt dobry z ich szefem , niech pogada.
Postaram się mdk załatwić powiedzmy do 20 , żeby na spokojnie pare bitew na duże punkty zagrać.
W jakim terminie ten falkon ?
Acha , pomóc moge , ale ja gram w infinity , więc...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Sokolnik MUSI być ! Mam olbrzymi sentyment do Falkona...od niego zaczynałem swoją turniejową przygodę z batlem , mam nadzieję, że jeszcze chociaż w tym roku uda nam się go zorganizować!
-
- Wałkarz
nawet plewą nie jesteś...zinio pisze:czesc wszystkim
mam konto !!!! )))
-
- Wałkarz
Niech się ktoś do samej organizacji zgłosi , bo ja ide na infinity , nawet mnie w mdku nie bedzie.
Udostępnimy wszystko co trzeba tylko chętny do przygotowania potrzebny...
Udostępnimy wszystko co trzeba tylko chętny do przygotowania potrzebny...