Play Mini of the Month 17 - LISTOPAD

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Każdy temat w jakimś sensie może ograniczać.
Chodzi mi o jednostki niewidywane w typowych powergamerskich rozpach - a eternale do takich należą, nie ma się co okłamywać :D
Czyli inaczej full wypas klimat ziom stojący na półce :D

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

O ile zwykle się nie odzywam w tych tematach (poza głosowaniem), to propozycja pułkownika Antonio jest bardzo fajna.
Nazwać to np. "Powiew jesieni" i do tej kategorii zaliczyć odchodzące niby jesienne liście ;) "w niebyt pozastołowy" modele: rat ogry, slavegiant, screamery, forsaken, shaggoth, szkielety, rakietnicę imperialną itp.
Wiem, że granica jest bardzo płynna, i że zaraz ktoś się wypowie "ale ja wystawiam!" Tak, ja też wystawiłem na niedawnym turnieju w Bielsku screamery, ale zazwyczaj na stole się ich nie widzi, a na turnieju to już w ogóle (Cyel ponoć też niedawno w Warszawie wystawił, donioslośc tego niech podkreśli fakt umieszczenia informacji o tym na forum :) ). Każdy w miarę rozgarnięty gracz intuicyjnie wie o co chodzi. (z tym, ze nie da się przy płynnej granicy wykluczyć tych rozgarniętych, co spróbują przepchąć inne propozycje twierdząc, że też je rzadko widać, np. ghule :lol: ). Myślę, że organizatorzy są w stanie określić, co się tu kwalifikuje.

EDIT: Ha, to może i ja wystartuję z jakimiś rat ogrami? Mam tego pęczki z różnych edycji. tylko że 1) Czasu jak zwykle mało 2) poziom mojego malowania chybaby bił po gałach w porównaniu z tym co widziałem w tych konkursach, heheheh. In minus.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2008, o 11:58 przez KrzysiekW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

To może nazwać ten temat "STOP PG", "PG mówimy NIE!", "Zakurzeni wojownicy" ? :D jak dla mnie antonio podał bardzo fajny temat :> być może egzekutorów uda mi się pomalować :D
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Rozruch po dłuższej przerwie ,czyli liczymy na dużą ilość prac : "Róbta co chceta" :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
-SaH-
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: -SaH- »

"oddział z dobrej armii zrobiony w klimacie zła i odwrotnie" za Jasiuuu'em :P
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Dawajcie propozycje, jeszcze parę godzin możecie :wink:

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Corvus Albus pisze:Moją propozycją jest temat: HARD-CORE :).

Każda armia nie obędzie się bez Core’owej jednostki. W jednych są to opancerzone krasnoludy, w innych przerażające demony lub ghule, w innych jeszcze śmiercionośni elficcy łucznicy. Poprzez odpowiednie konwersje lub dobór jednostki Core należy stworzyć oddział do którego będzie pasować określenie HARD-CORE :) (mamy tu wiele znaczeń ;p dla jednych coś sex & violence, dla innych coś dobrze opancerzonego, coś maksymalnie obleśnego ;p lub wyjątkowo skutecznego jak na Core'owy oddział :D ).
podoba się mi się ten się pomysł

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Propozycje dane, głosowanie zrobione.

Tu dyskutujcie o tematach.

ODPOWIEDZ