Nasze Rozpiski
Moderator: Yudokuno
- rycerz bretoni
- Pseudoklimaciarz
to może jest ten twój pogłąd. A nie chodziło mi ,żeby popatrzeć na ciebie z dystansem ale do twoich postów typu powżej. A bardzo byś mnie uradował jakbyś popatrzał na mnie z dystansem. a np. post jarlaxle 17 był czym w stosunku do ciebie??rycerz bretoni pisze:Być może przestanę.Jestem szlachetny jak przystało na bretońskiego rycerza i nawet twoją prośbę szarego gracza DE być może wysłucham.Jednak są inni któży chcą jak to określiłeś zobaczyć światło w tunelu.jarlaxle17 pisze:Chansons de geste do Dumnego Rycerza Bretonni!: Gdy szary gracz DE patrzy na twą erudycje, inteligencje, znajomość zasad, oczytanie, doświadczenie, bogactwo i różnorodność języka, wykwintną mowę i krasomówstwo to, aż nadziwić się nie może jak ktoś taki wielki jak Ty może grać w warhammera, a równać się z Tobą nie sposób. Jesteś niczym muza i natchnienie, światło w tunelu dla ciemnoty, która wcześniej nie widziała jak grać DE. Jedank miszczu, nikt z nas nie jest godzien byś zdradzał swe tajne arkana, więc proszę ja Cie, przestań!
I believe in Honour.!
- rycerz bretoni
- Pseudoklimaciarz
jarlaxele 17 napisał same pozytywne rzeczy.Ale skończmy ten temat.Proponuje rozejmu,napijmy się wszyscy.
... mnie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pitagoras pisze:daj se siana jak przystało na dobrego chłopa bretońskiego co?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dla sprostowania, bo chyba ktoś nie zrozumiał idei mego poprzedniego postu Kpina, ironia, szyderstwo przelewa się ponad miarę, tam nie ma żadnej pozytywnej rzeczy z której Rycerz mógłby się cieszyć. Jak każdy chyba zauważył żadna z wymienionych przeze mnie cech nie odnoś się do niego
koniec off topu z mojej strony.
koniec off topu z mojej strony.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
2 rozpy ktoras wybiore na pga obie blizniaczo podobne roznia sie jedynie zlozeniem lorda i zagospodarowaniem zaoszczedzonej ilosci pkt
osobiscie sie sklaniam ku exe axe a wy jak myslicie?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=12906
osobiscie sie sklaniam ku exe axe a wy jak myslicie?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=12906
A tu cos mojego szykoje sie do bitwy ze znajomymi za jakies 3 tyg... i przyszla mi do glowy taka rozpa na 4k.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=297915#297915
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=297915#297915
- Corvus Albus
- Kretozord
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Corvus Albus
- Kretozord
- Corvus Albus
- Kretozord
Widzę, że już dawno nikt nie wrzucał żadnej rozpiski, to ja wrzucę jedną i prosiłbym o porady co do niej. Rospiska przygotowana na chaos na 2000 ptk.
Hellebron na mantykorze 550 ptk.
Malus na złośliwcu 275 ptk.
Mistrz na zimnym jako chorąży armii (Sztandar Hydry): c.zbroja, tarcza, kopia, płaszcz 214 ptk.
3*5 Jeźdźców mroku z tarczami 270 ptk.
Rycerze na zimnych :FCG, sztandar Hag Graef, Perła nieskończonego smutku 235 ptk.
Rydwan 100 ptk.
2*Hydra 350 ptk.
Łącznie 1994 ptk.
Z doświadczenia wiem, że na chaos nie ma sensu brać jednostek strzelających więc oparłem swoją rozpiskę na szybkości, sile i "strachu".
Co o tym sądzicie ?
Hellebron na mantykorze 550 ptk.
Malus na złośliwcu 275 ptk.
Mistrz na zimnym jako chorąży armii (Sztandar Hydry): c.zbroja, tarcza, kopia, płaszcz 214 ptk.
3*5 Jeźdźców mroku z tarczami 270 ptk.
Rycerze na zimnych :FCG, sztandar Hag Graef, Perła nieskończonego smutku 235 ptk.
Rydwan 100 ptk.
2*Hydra 350 ptk.
Łącznie 1994 ptk.
Z doświadczenia wiem, że na chaos nie ma sensu brać jednostek strzelających więc oparłem swoją rozpiskę na szybkości, sile i "strachu".
Co o tym sądzicie ?