wrocławski ,,MASTER"
Thuriona i mnie nie będzie, chyba, że Thurion się zdecyduje last minute. Mniej niż 60 osób zapisanych (minus ci co się już wypisali), więc frekwencja niezbyt pewna
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
daj spokoj scimi...
ja jade wiec dawaj czadu i bierz thuriona...
ja jade wiec dawaj czadu i bierz thuriona...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ej chlopaki i dziewczeta.. Bo ja sie tutaj od orgow dowiaduje ze zadnej biby w piatek nie ma oficjalnie, a planowalismy przyjechac w piatek wieczorem wlasnie. Ktos cos wie? ;-) Bo szykuje sie moj pierwszy master z trzezwa sobota z rana.. :/
Ewentualnie jesli juz nikt nie przyjezdza/nie imprezuje, to znajdzie sie ktos kto by mogl trzy osoby przekimac z piatku na sobote?
Ewentualnie jesli juz nikt nie przyjezdza/nie imprezuje, to znajdzie sie ktos kto by mogl trzy osoby przekimac z piatku na sobote?
panowie loozik wrocek sobie beze mnie i tak napewno poradzi a ja wypadam z wiekszej liczby powodow niz samo parcie na szklo... choc nie ukrywam ze prosciej podejmowalo by sie decyzje jakby bylo 70-80 osob... mozna by wtedy olac rodzine i miec pewnosc ze warto skorzystac z limitu jeden turniej na miesiac wlasnie w przypadku tego turnieju, a tak to mi sie po prostu i bez sciemniania nie chce
Scimiemu bez problemu moge pozyczyc figurki i niech Was zasili swoja obecnoscia
powodzenia i dobrej zabawy !!
pzdr
Scimiemu bez problemu moge pozyczyc figurki i niech Was zasili swoja obecnoscia
powodzenia i dobrej zabawy !!
pzdr
Nie umiem grać demonami poza tym średnio mi pasuje opcja powrotna pociągiem - rano do pracy trzeba, a urywać się przed finałem nie zamierzam - wykreślcie mnie, wcześniej bym wiedział, to bym inaczej to zaplanował.
pzdr
pzdr
Draconis - FOR EVER !!!
Wiecie, ze z soboty na niedziele jest zmiana czasu?
I to ta pozytywna a nie ta co zawsze na WI jest.
Wiadomo, ze Thurion i Scimi nie przyjezdzaja nie ze wzgledu na frekwencje ani na nic innego poza tym, ze wiedza, ze co najwyzej na top 15 moga liczyc z tak obstawionym turniejem.
I to ta pozytywna a nie ta co zawsze na WI jest.
Wiadomo, ze Thurion i Scimi nie przyjezdzaja nie ze wzgledu na frekwencje ani na nic innego poza tym, ze wiedza, ze co najwyzej na top 15 moga liczyc z tak obstawionym turniejem.
No ja niestety nie nastawiałem się na grę samemu i po prostu za pięć 12 nie mam z kim jechać, więc nie jadę - sam to bym pojechał DE na 2700, ale się nie da. Demony to dla mnie czarna magia - potrafię tylko je zabijać.
Draconis - FOR EVER !!!