Tumskie Wzgórze 8 - PŁOCK
- Shakin' Dudi
- Masakrator
hmmmmm może autko by skombinować z lubelszczyzny? niach niach niach ? :>
byłaby opcja noclegu z soboty na niedziele :>?
byłaby opcja noclegu z soboty na niedziele :>?
witam dawno się nie udzielałem (taka praca) więc jestem
pomysł wilqa mi się podoba w końcu zagram 3 bitwy z kimś innym a nie trafie na swoich z nimi mogę grać w LOCH-u i to żadna atrakcja z nimi ciągle wygrywać już mi się znudziło więc może być ciekawie
pomysł wilqa mi się podoba w końcu zagram 3 bitwy z kimś innym a nie trafie na swoich z nimi mogę grać w LOCH-u i to żadna atrakcja z nimi ciągle wygrywać już mi się znudziło więc może być ciekawie
ciagle wygrywac taaaa, ja wystawiam smieszne VC tym razem z checia na tobie przetestujefrelo pisze:witam dawno się nie udzielałem (taka praca) więc jestem
prosze uznac wpisa za nie byly. bede na turniejukoral pisze:a ja zaraz sie dowiem czy bede jutro na turnieju. kumpleowi z pracy wujo zszedl i ma w sobote pogrzeb. zaraz ma mnie osiwecic czy przypadkiem nie musze isc za niego do pracy :/
- Orkgrinder
- Wałkarz
No i było git.
Następnym razem tylko mniejsze punkty, albo więcej czasu
Następnym razem tylko mniejsze punkty, albo więcej czasu
dzieki wszystkim za przybycie.. bylo mysle ze dosc fajnie... z koralem nasza plewna rozpa i wujowym assarnilem ugrlaismy 2miesjce ;] wiec mozemy byc zadowoleni ;] pozniej wrzuce liste i jakis krotki opis bitw ;] ;]
PS. Aldean... nie zaplaciles mi wejsciowki czyli chyba niechcesz nagrody ;D
PS. Aldean... nie zaplaciles mi wejsciowki czyli chyba niechcesz nagrody ;D
Co z punktacja za figurki itd odpada na tym turnieju? Gobo wysłałbyś mi jakąś Plewną 1 sztukę imperialnego konika za 3 miejsce:p
Zajebioza największa radość z remisu z koralem i goblinem the green one DIE ASARNIL DIE YOU BITCH 10:10
demony + empire .....imperium do pojechania demony no fucking way
13:7 przegrana
orki + dwarfy spoko według prognoz zwycięstwo 13:7 zwyciestwo
Zajebioza największa radość z remisu z koralem i goblinem the green one DIE ASARNIL DIE YOU BITCH 10:10
demony + empire .....imperium do pojechania demony no fucking way
13:7 przegrana
orki + dwarfy spoko według prognoz zwycięstwo 13:7 zwyciestwo