wrocławski ,,MASTER"
Spoko spoko, z 3miasta bedzie dobra ekipa. O nas sie prosze nie martwiczafael pisze:Mam nadzieje ze z 3miasta wymieka tylko scimi z Thurionem.
Wolałbym nie wpasc na master i nie zagrac na nim
Kołek - jedziesz mam nadzieje...
to gitaraMichał pisze:Spoko spoko, z 3miasta bedzie dobra ekipa. O nas sie prosze nie martwiczafael pisze:Mam nadzieje ze z 3miasta wymieka tylko scimi z Thurionem.
Wolałbym nie wpasc na master i nie zagrac na nim
Kołek - jedziesz mam nadzieje...
nic ide dalej malować moje żenujace DE
Ja z Gotrekiem niestety nie dotrzemy. Rozchorowałem się niestety i nie dałem rady się wykurować. Szkoda bo naprawdę chciałem wpaść i nawet Irongutów sobie z tej okazji dokupiłem.
A licky boom boom down!!!
no to XIII i BWT by prosila o transport z dworca
bedzimy we wczesnych godzinach rannych znaczy sie cos porzed 6
powinno nas byc razem 8 luda
bedzimy we wczesnych godzinach rannych znaczy sie cos porzed 6
powinno nas byc razem 8 luda
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Moja relacja - swiezo po wizycie na pogotowiu:
Czuje sie już znacznie lepiej.
Przepraszam Kołka, Humbaka i Kubę i dzieki chłopaki że daliście rade
Dla mnie master sie skonczył, w dosć niefajnych warunkach. przepraszam za moje zdrowie
Masterom/ ba pewnie i turniejom na jakis czas musze powiedziec Nie, a szkoda, bo spotkałem tam zajefajnych ludzi.
Dziekuje za pomoc jaka mi okazaliście, a teraz wybaczcie ale jestem b. zmeczony oraz osłabiony i musze isć spać.
pozdrawiam
Grzesiek
Czuje sie już znacznie lepiej.
Przepraszam Kołka, Humbaka i Kubę i dzieki chłopaki że daliście rade
Dla mnie master sie skonczył, w dosć niefajnych warunkach. przepraszam za moje zdrowie
Masterom/ ba pewnie i turniejom na jakis czas musze powiedziec Nie, a szkoda, bo spotkałem tam zajefajnych ludzi.
Dziekuje za pomoc jaka mi okazaliście, a teraz wybaczcie ale jestem b. zmeczony oraz osłabiony i musze isć spać.
pozdrawiam
Grzesiek
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, o 15:16 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.