VC 1250 na ldz

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

No i git :)
Banszetka faktycznie dobra. W tej rozpie wraciaki to i tak raczej support.

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

ad. 4 karabiny

Ten zapis w uściśleniach jest odnośnie tego, że ty wybierasz zestaw broni przed bitwą z mocy avatar of death. Jedna daje GW, a druga hw i shielda. Ale mimo to że wybrałem GW to podczas combatu nie musze go używać.

Tymbardziej że w ab do vc masz napisane że equipment vampira zawiera bazowo hand weapon tak jak wszystkich herosów.

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

"Avatar of Death i Dread Knight na turniejach: Wszystkie niemagiczne elementy wyposażenia muszą być widoczne na modelach, aby był zachowany WYSIWYG. Muszą być także odnotowane w rozpisce. Niedopuszczalne jest „zmienianie” broni z avatar of death między bitwami na jednym turnieju – w ciągu całego turnieju wybrana broń musi być taka sama."

za: http://strony.aster.pl/barbaros/

Pozdro

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

To niech ktoś twoją opinie z LS potwierdzi to będe usatysfakcjonowany, bo ja zawsze grałem inaczej

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Drwal pisze:To niech ktoś twoją opinie z LS potwierdzi to będe usatysfakcjonowany, bo ja zawsze grałem inaczej
Mało Ci jak ktoś Ci źródło podaje? Napisz podanie z załącznikami, na pewno odpiszą. :) A grać sobie możesz jak chcesz, ale nie na turniejach. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ