wrocławski ,,MASTER"
- swieta_barbara
- habydysz
_SkaVen_ pisze:Ja pierdziele to się dopiero nazywa POLHAMMER . powodzenia życze .. (to sie nazywa dyskryminacja )
_SkaVen_ pisze:Turniej bardzo fajny ! Jako (chyba) jedyny grałem tk , a kolega orkami(dwa orki były tylko na masterze) . 3 gry pierwsze , 3 wampiry . Żenada ... Potem he i dwarfy dwa razy. Turniej fajny , ale 3 bitwy z vc ..
P.s po tym masterze jestem za cs Furiona .
LOL!!! NOOB!!!_SkaVen_ pisze:Koszo będzie to odpowie , ale nie chyba , nie było takiej ...;/ .
Ja naprawdę się załamałem . Jeszcze byłem jako-tako przeciwny cs'om . Ale teraz jestem jak najbardziej za . Demony są przegięte , ale VC duzo bardziej . Przynajmniej na te punkty .
_SkaVen_ napisał:
Ja pierdziele to się dopiero nazywa POLHAMMER . powodzenia życze .. (to sie nazywa dyskryminacja )
_SkaVen_ napisał:
Turniej bardzo fajny ! Jako (chyba) jedyny grałem tk , a kolega orkami(dwa orki były tylko na masterze) . 3 gry pierwsze , 3 wampiry . Żenada ... Potem he i dwarfy dwa razy. Turniej fajny , ale 3 bitwy z vc ..
P.s po tym masterze jestem za cs Furiona .
_SkaVen_ napisał:
Koszo będzie to odpowie , ale nie chyba , nie było takiej ...;/ .
Ja naprawdę się załamałem . Jeszcze byłem jako-tako przeciwny cs'om . Ale teraz jestem jak najbardziej za . Demony są przegięte , ale VC duzo bardziej . Przynajmniej na te punkty .
Spadłem z krzesłaLOL!!! NOOB!!!
Macie pierwsze 7miejsc :
1.Crus I Shino (Gratz farciarze, zabije was, fu, nienawidze was)
2.Dalmar i Robson
3.Furion i Justyna
4.Cosmo I ktoś!
5.Fisch i Kołata
6.Ja i Duke
7.Kielon i Barb
2.Dalmar i Robson
3.Furion i Justyna
4.Cosmo I ktoś!
5.Fisch i Kołata
6.Ja i Duke
7.Kielon i Barb
Ostatnio zmieniony 27 paź 2008, o 14:48 przez Niedbal, łącznie zmieniany 2 razy.
Niedbal pisze:Macie pierwsze 7miejsc :
2.Dalmar i Robson4.Wojtas i Blady3.Furion
5.Fisch i Kołata
6.Ja i Duke
7.Kielon i Barb
EJ!!!
Po pierwsze Furion i Justyna. Po drugie miała ona wpływ na wynik.
pozdrawiam
Furion