HE Hero
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Heros wyśmienity . Bardzo mi się podoba malowanie. A podstawka tez już chyba zrobiona , nie?
P.S
P.S
Za często spadasz z niego. Jeszcze sobie główkę rozbijeszZimnokrwisty pisze:O kurde jakie wytłumaczenie < spada z krzesła >Elfy to pedały, więc taki oczojebny błękit pasuje Razz
- Jacek_Azael
- Masakrator
Czym ty grasz, że takie teksty walisz? Weź trochę temperuj bajerę.mylicie rasy...
leśne to pedały...
- Jacek_Azael
- Masakrator
Nie, spoko. Gram WE i trochę "dziwnie" się poczułem, ale jest luzik.
P.S. HE to również bardzo fajna armia, zwłaszcza tak pomalowana jak przez "Deada".
P.S. HE to również bardzo fajna armia, zwłaszcza tak pomalowana jak przez "Deada".
Ja nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale te zdjęcia (mówię o zdjęciach Chesta) zamiast maskować Twoje niedociągnięcia Dead to wprost je chamsko uwypuklają... I o ile miecz mi się podoba bo wyszedł fajnie lodowo o tyle reszta to...
Życzę Ci duuuuuużo dolarów za aukcję.
Życzę Ci duuuuuużo dolarów za aukcję.
a ja osobiscie wole brak spamu ...
Co do kolorow to w sumie paleta reaper MSP - podstawa true blue potem kolory takie jak sky blue i wszystko rozjasniany kolorkiem ghost white az do samego ghosta i na koncu zwykla biel ... co do przyciemnianych elementow to albo inkiem niebieskim albo czystym niebieskim pigmentem czyli clear blue ...
Co do fotek - przynajmniej widac co klient otrzyma -> coz czasem tez mi sie to niepodoba ale co tam zdjecia jak zawsze uwypuklaja najgorsze niedociagniecia ktore golym okiem czlowiek z trudem zauwazy...
Co do kolorow to w sumie paleta reaper MSP - podstawa true blue potem kolory takie jak sky blue i wszystko rozjasniany kolorkiem ghost white az do samego ghosta i na koncu zwykla biel ... co do przyciemnianych elementow to albo inkiem niebieskim albo czystym niebieskim pigmentem czyli clear blue ...
Co do fotek - przynajmniej widac co klient otrzyma -> coz czasem tez mi sie to niepodoba ale co tam zdjecia jak zawsze uwypuklaja najgorsze niedociagniecia ktore golym okiem czlowiek z trudem zauwazy...
A mnie się ta figurka kompletnie nie podoba
Jest w niej szereg rzeczy które uważam za niewłaściwie zrobione, począwszy od kompozycji po efekt ostateczny. NIe bede się rozdrabniał. Są prace które wyszły Ci o wiele lepiej.
Oby nie tak dalej.
Pozdrawiam
Jest w niej szereg rzeczy które uważam za niewłaściwie zrobione, począwszy od kompozycji po efekt ostateczny. NIe bede się rozdrabniał. Są prace które wyszły Ci o wiele lepiej.
Oby nie tak dalej.
Pozdrawiam
-
- Kretozord
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
JAMA -> a tak jak kurka napisal od czego sa gogle
Phoenix -> moze lepiej pisz skoro oby nie tak dalej to lepiej jak swoje uwagi tutaj wylozysz -> z checia poczytam, przecie nie bede sie pienil ze cos mi nie wyszlo (ja sie ciagle ucze np nmm i niggdy dotychczas nie bylem z niego zadowolonych choc jest juz lepiej jak wczesniej ...).
pozdro
Phoenix -> moze lepiej pisz skoro oby nie tak dalej to lepiej jak swoje uwagi tutaj wylozysz -> z checia poczytam, przecie nie bede sie pienil ze cos mi nie wyszlo (ja sie ciagle ucze np nmm i niggdy dotychczas nie bylem z niego zadowolonych choc jest juz lepiej jak wczesniej ...).
pozdro