O&G na Masterach
Moderator: Kołata
Tak wygląda:oczopek pisze:nadal nie wiem jak ta formacja wygląda,
^
^ - kierunek widzenia.
^
C -czempion oddziału
W -drugi rząd (wilk)
W -trzeci rząd (wilk)
W -czwarty rząd (wilk)
W -piąty rząd (wilk)
A normalna formacja wygląda tak:
^
^ - kierunek widzenia
^
WWCWW - pierwszy rząd ( wilk, wilk, czempion, wilk, wilk)
Mam nadzieje że już wiesz jak wygląda formacja snake..
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Charki pisze:Jak ci sie oddzial BO sprawdza? Ja jakos nie mam do nich przekonania
charki BO są spoko....coprawda za drogie w pkt.ale naprawde dają rade...za bsb sa naprawde spoko...2 bitwy i we wszyskich przynajmniej połowa ustała i bili sie sporo....
Ktoś się szykuje na PGA? W wynikach z Wro widziałem było dwóch graczy z zielonymi i nie poszło za dobrze :/ Ale ja tam na PGA twardo standardowym moim defensem jade i tyle;P
- swieta_barbara
- habydysz
Ja jade orkasami. Tamten CS nic nie obcina - musze tylko wykminic jakas dobra rozpe. Ma ktos pozyczyc mengilow jakby co?
-
- "Nie jestem powergamerem"
ja sedziujem, wiec nie zagram. ale oczywiscie bede kibicowal wszystkiemu co zielone i co nie jest elfem
Orkili, a nie mengilibless pisze:A jak zieloni beda mieli w skladzie elfy (mengili)? Bo beda mieli. Bedziesz rozdarty...?blady da'Rasta pisze:ja sedziujem, wiec nie zagram. ale oczywiscie bede kibicowal wszystkiemu co zielone i co nie jest elfem
Ktorych szefem jest filozof i poeta (not to Kill) OrKill? Pytanie retoryczneKołata pisze:Orkili, a nie mengilibless pisze:A jak zieloni beda mieli w skladzie elfy (mengili)? Bo beda mieli. Bedziesz rozdarty...?blady da'Rasta pisze:ja sedziujem, wiec nie zagram. ale oczywiscie bede kibicowal wszystkiemu co zielone i co nie jest elfem
Jadę w sobotę z orkami do warszawy na KIK ASS. Jest to mój pierwszy turniej, każdy kiedyś miał swój pierwszy raz. Na razie grałem tylko z VC, WoC, DE, HE, Imperium, więc jest to mała część wszystkich armii. O niektórych armiach trochę czytałem ale w praktyce nie mam żadnego doświadczenia. Czy mogę prosić o jakąś radę od prosów dla nooba?