Koniec games-workshop.uk ???
Strona jest totalnie do bani, nie mogę się wogóle na niej odnaleźć... jeszcze bardziej cisną na sprzedaż zapominając, że Warhammer to ciekawe hobby. Żal
łącze się z Wami w bólu...
Teraz ta strona jest skomercjalizowana do bólu, arty średnie a oprawa.... wtedy była lepsza.
Moim zdaniem GW przestało starać się o nowych graczy, nie ma dużej zakładki "Beginner" czy czegoś takiego tylko.. sklep.
Oni podcinają gałąź na której siedzą!!!
A jak nas zabraknie to ciekawe co zrobią... do każdego Boxa czekoladę dorzucą???
ech....
Prosze uprzejmie zwrócic czasem odrobinę uwagi na ortografię. Pozdrawia. Fluffy
Teraz ta strona jest skomercjalizowana do bólu, arty średnie a oprawa.... wtedy była lepsza.
Moim zdaniem GW przestało starać się o nowych graczy, nie ma dużej zakładki "Beginner" czy czegoś takiego tylko.. sklep.
Oni podcinają gałąź na której siedzą!!!
A jak nas zabraknie to ciekawe co zrobią... do każdego Boxa czekoladę dorzucą???
ech....
Prosze uprzejmie zwrócic czasem odrobinę uwagi na ortografię. Pozdrawia. Fluffy
Buhahahaha
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
tylko jedna istotna kwestia...
jak na GW zapatrują się gracze z zachodniej Europy?
bo tak jak my to rzeczywisćie, dni GW są policzone, jednak chyba jest inaczej, ale nie mam zielonego pojecia.
jak na GW zapatrują się gracze z zachodniej Europy?
bo tak jak my to rzeczywisćie, dni GW są policzone, jednak chyba jest inaczej, ale nie mam zielonego pojecia.
-
- Kretozord
Teraz przynajmniej zdjęcia ich figurek są w rozsądniej wielkości.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Za takie rzezy powinni banować Czy instalacja firefoxa to aż taki ból?R.I.P. pisze:bóló gałęź karzdego
Co do stronki, to od kiedy ją zmienili przestałem odwiedzać. Po prostu mi się nie chce. Dobrze, że SG zostawili po staremu.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Telchar pisze:Za takie rzezy powinni banować Czy instalacja firefoxa to aż taki ból?R.I.P. pisze:bóló gałęź karzdego
A może przy okazji kastrować? Nie po co się rozdrabniać lepiej połamać kołem i powiesić lub w ostateczności na 25 lat do więzienia o zaostrzonym rygorze
A po co wchodzić na stronę GW.... nie rozumiem was płaczecie nad stroną...przynajmniej teraz.
Co do kwestii gry Warhammer. Panowie, GW prężnie działa w kierunku pozyskiwania nowych jak i starych graczy (poprzez zakup nowych figurek)? Jak? W sposób bardzo prosty - wydaje plastyki co zmniejsza koszty produkcji jak i kupna. Następnie dopakowuje nową wydaną armię. Każda nowa armia jest silniejsza w porównaniu do swojej poprzedniczki (tzn z poprzedniej edycji).
Więc:
Jeśli stary gracz VC dostał nowy kodeks z nowymi figurkami, a uważa że jego pieski, ghule wyglądają szkaradnie, a nowe figureczki są w porządku i za przystępną cenę kupi je!!!!!!! A co. A ze armia jeszcze gięta, to inni starzy gracze też zaczną kupować, a nowi się rzucą. Zwycięstwo, obrót o 50% większy!
Co do kwestii gry Warhammer. Panowie, GW prężnie działa w kierunku pozyskiwania nowych jak i starych graczy (poprzez zakup nowych figurek)? Jak? W sposób bardzo prosty - wydaje plastyki co zmniejsza koszty produkcji jak i kupna. Następnie dopakowuje nową wydaną armię. Każda nowa armia jest silniejsza w porównaniu do swojej poprzedniczki (tzn z poprzedniej edycji).
Więc:
Jeśli stary gracz VC dostał nowy kodeks z nowymi figurkami, a uważa że jego pieski, ghule wyglądają szkaradnie, a nowe figureczki są w porządku i za przystępną cenę kupi je!!!!!!! A co. A ze armia jeszcze gięta, to inni starzy gracze też zaczną kupować, a nowi się rzucą. Zwycięstwo, obrót o 50% większy!
Funciona incluso gran parte de España!
http://es.games-workshop.com
http://es.games-workshop.com
Arguing in the internet is like running in the Special Olymics.
Even if you win, you are stil retard.
Even if you win, you are stil retard.
-
- Chuck Norris
Teraz nie da się wejsć tym linkiem. Trzeba tak:
http://es.games-workshop.com/warhammer/ ... /index.asp
No i żeby przegladać , jak skonczyłeś dział to musisz przejść do głównego menu wfb.
http://es.games-workshop.com/warhammer/ ... /index.asp
No i żeby przegladać , jak skonczyłeś dział to musisz przejść do głównego menu wfb.
Czy ktoś orientuje się czy jest jakaś errata lub FAQu do nowych DE? Na stronie amerykańskiej i australijskiej nic nie znalazłem, za to na niemieckiej dzięki mojej znajomości tego języka zobaczyłem, że takie coś istnieje (nic więcej narazie nie wiem). Czy nie było jak dotąd żadnych problemów z nowymi zasadami? Jakoś dziwne mi się to wydaje...
DE to zbyt swierza armia by miec juz FAQ i errate.. problemy z zasadmi sa zawsze.. ale GW musi troche poczekac, przemyslec wszystko.. jak nie bardzo duzych baboli to FAQ do DE moze ukazac sie razem z tym od Lizaków.. nawet za jakies poł rokuKaz!o pisze:Czy ktoś orientuje się czy jest jakaś errata lub FAQu do nowych DE? Na stronie amerykańskiej i australijskiej nic nie znalazłem, za to na niemieckiej dzięki mojej znajomości tego języka zobaczyłem, że takie coś istnieje (nic więcej narazie nie wiem). Czy nie było jak dotąd żadnych problemów z nowymi zasadami? Jakoś dziwne mi się to wydaje...
pozdrawiam